Itt hagyott minket a Mester, ismert nevén Gyu

2015. január 03.
27.1901
Advertisement
Figyelem! Ez a blog már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ez egy blogbejegyzés, amely nem a szerkesztőség által szerkesztett tartalom. A benne foglaltak a szerző véleményét tükrözik!
jezzahun profilja, adatai
jezzahun
Sziasztok..


Tudom hogy 5t3v3nk3 már írt róla blogot,de úgy érzem nekem is meg kell tennem ezt,mivel valahogy meg kell köszönnöm hogy hogy volt nekünk.
Amikor elkezdtem 2007-ben a Gamestar magazint olvasni,Gstv-t nézni akkor már nagyon szimpatikussá vált számomra a "testes" Sárkány,már itt belopta a szívembe magát.


Itt hagyott minket a Mester, ismert nevén Gyu - 1. kép



Cikkjei nagyon jók voltak,nem is beszélve hogy mennyire értett a zenéhez is,ő vezette a Másvilág rovatot a GStv-ben.. Mindig remek zenéket mutatott be egyedül vagy BZ-vel,esetleg más gamestar taggal. Igazából ahogy Bad Sector elhagyta a gamestar-t csak miatta olvastam már(Gyu miatt) 2012-ben kiadott egy könyvet Űrcsilliárdos címmel,ami nagyon jó kis könyv,ajánlom mindenkinek hogy elolvassa. Én nem vettem meg,de kölcsön kaptam pdf fájlban egyik ismerősömtől és mit ne mondjak... nagyon jó kis könyv lett...

Tegnap ahogy felléptem facebookra,egyből ezt a hírt láttam meg elsőre hogy Gyu elment közülünk... Elsőre csak rossz viccnek gondoltam,de láttam hogy a GSO osztotta meg,akkor már nem csak vicc lehet. Sajnos a hír igaz,Gyu itt hagyott minket.... :( :( Máris nagyon hiányzol Gyu!!! Mindig a szívemben leszel,ha személyesen nem ismertelek,de egy interjút sikerült összehoznom veled anno amit elfogadtál és válaszoltál a kérdéseimre.. Sajnos ez a blog és a szöveg már nincs meg,amit nagyon sajnálok! Nyugodj Békében,remélem jobb helyen vagy. Nagyon Hiányzol!!!


Itt hagyott minket a Mester, ismert nevén Gyu - 2. kép



Gyászol mindenki mivel egy remek Cikkírót,Zenészt,Írót vesztettünk el. Mindenkinek FÁJ az elvesztésed... Mester voltál,az is maradsz! Remélem fentről is látod e irományt,és boldogsággal tölt el hogy ilyen sokan szeretnek téged!!! Ahogy mindig írtad "Maximális tisztelettel" neked megy ez a tisztelet... Köszönjük hogy itt voltál nekünk Sárkány!!!
3 hozzászólás

Tommy

10 éve, 7 napja

Tipikus kép róla!mosolygó smiley Vigyor, kaja. RIP.

válasz erre

Mordorer

10 éve, 12 napja

Szép megemlékezés.

válasz erre

wegh

10 éve, 12 napja

Őt tényleg mindenki szerette, a könyvét mindenképpen meg fogom venni. Én is felnéztem rá, igazi polihisztor volt. Nyugodjon békében szomorú smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljatotyak profilja