Humble Weekly Sale EGOSOFT

2013. szeptember 19.
41.5791
Advertisement
Figyelem! Ez a blog már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ez egy blogbejegyzés, amely nem a szerkesztőség által szerkesztett tartalom. A benne foglaltak a szerző véleményét tükrözik!
juhaszandor profilja, adatai
juhaszandor
Helyi idő szerint este nyolc órától új Humble Weekly Sale indult, amelyben az EGOSOFT ismert X szériájának darabjait vásárolhatjuk meg.



Humble Weekly Sale EGOSOFT - 1. kép



Az 1$-os alapcsomag megvásárlásával az alábbiakat kapjuk meg:
X: Beyond the Frontier, X-Tension, X2: The Threat, X3: Reunion, X3: Reunion - Bonus Package. Ennek a négy játéknak a teljes ára steam-en 24 euro, tehát 32,5 dollár jelenlegi árfolyammal számolva. Tehát ebben az esetben 97%-os kedvezményt kapunk az árból.


Humble Weekly Sale EGOSOFT - 2. kép



Az átlagárat ez alkalommal 6.00 USD-ben határozták meg, amely összeg kifizetésével jogosulttá válunk az előbb felsorolt termékeken felül a továbbiakra: X3: Terran Conflict, X3: Albion Prelude, az ehhez tartozó soundtrack, továbbá az X-Superbox Bonus Material. Az X: Superbox valójában az említett hat játékot együtt tartalmazza. Ára 40 euro, vagyis 54 dollár. Tehát 6 dolláros átlagárért cserébe tulajdonképpen ezt kapjuk meg steam-en, így majdnem 90%-ot spórolhatunk a csomag teljes árából ezzel az akcióval.


Humble Weekly Sale EGOSOFT - 3. kép



Ebben a legutoljára említett Bonus csomagban találhatunk rajongók által készített zenéket, videókat, képeket. Ezen kívül tartalmaz egy DVD-t, 300 oldalas X Univerzum enciklopédiát és nem utolsó sorban korábban kiadatlan EGOSOFT tartalmakat is találhatunk rajta.


Humble Weekly Sale EGOSOFT - 4. kép



Az összes termék steam-re érkezik. A három darab X3 játékok windows, mac és linux támogatással érkeznek, míg a három korábbi rész csak windows rendszerek alatt fut.
4 hozzászólás

badam10

11 éve, 5 hónapja és 5 napja

Tényleg jó pakk,nagyon megéri,de nekem kimarad.

válasz erre

marco

11 éve, 5 hónapja és 6 napja

Nagyon korrekt pakk.

válasz erre

Vendég

11 éve, 5 hónapja és 6 napja

Jól hangzik röhögő smiley

válasz erre

[Tiltott felhasználó!]

11 éve, 5 hónapja és 6 napja

[Tiltott felhasználó!]

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja