Az utolsó PSP játék

2016. március 03.
30.2301
Advertisement
Figyelem! Ez a blog már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ez egy blogbejegyzés, amely nem a szerkesztőség által szerkesztett tartalom. A benne foglaltak a szerző véleményét tükrözik!
totyak profilja, adatai
totyak
Na jó, lehet a cím kicsit csalóka, talán nem az utolsó, hiszen digitálisan még jöhetnek címek a kis konzolra, de lemezes kiadások között esélyes, hogy több már nem igazán lesz.

/>
Az utolsó PSP játék - 1. kép


Az egész történet ott kezdődik, hogy a Sony-nak van egy igen sikeres hordozható konzolja a PSP képében, amit sajnos 2014 óta, 10 sikeres év és több mint 80 millió eladott darab után, már nem lehet boltban kapni, mert leállt a gyártás, így aki még ilyen gépet szeretne, vagy használtan vesz, vagy nagy mázlija lesz és talál egyet valahol egy bolt elfeledett raktárkészletében.

Aztán nemrég jött a hír, ami itt a GC-n is olvashattunk, hogy a Sony megszűnteti a támogatását a játékgép online boltjának, így többé nem lehet digitálisan játékokat venni rá, csak azok a játékaink maradnak, amiket már megvettünk, na meg persze a lemezes példányok.

Ekkor jutott eszembe, hogy utána kellene nézni, mi volt az utolsó cím, ami megjelent PSP-re. Keresgélés közben találtam rá a Summon Night 5 című játékra, ami nemhogy az utolsó cím, ami megjelent, hanem talán az utolsó dobozos, UMD lemezes játék, ami még csak most, 2016 első negyedévében (legalább is a hivatalos oldal szerint) fog megjelenni Európa és Amerika földjén.

Az utolsó PSP játék - 2. kép


A játék egyébként nem új cím, korábban, egészen pontosan 2013-ban már megjelent Japánban, illetve Amerikában 2015-ben, digitálisan, de az öreg kontinensre, lokalizálva, szokás szerint némi csúszással érkezik.

Hozzá kell tenni, hogy a lemezes kiadás csak a Limited Edition kiadásban lesz elérhető, egyébként csak digitálisan szerezhető be a játék, gondolva azokra a játékosokra, akik Vita-n szeretnék élvezni a játékot, amiben nincs UMD olvasó. Illetve a LE-ban is lesz egy letöltőkód azoknak a fanatikus rajongóknak, akik PSP-vel játszanak, de a gyűjteményükbe bontatlanul szeretnék tudni a dobozos példányt.

Az utolsó PSP játék - 3. kép


A Limited Edition tartalma:

- Tok kétoldalas borítóval
- UMD lemez
- Színes kézikönyv
- 14"x19"-os poszter
- Soundtrack lemez
- Digitális letöltőkód
- Számozott, holografikus jelzés

Úgyhogy PSP tulajok, taktikai RPG rajongók, japán stílus kedvelői előre, itt a lehetőség, hogy megszerezzétek a talán utolsó, PSP-re érkező, lemezes játékot.

(A blogban leírt esetleges pontatlanságokért semmilyen felelősséget nem vállalok :D )
5 hozzászólás

totyak

8 éve, 9 hónapja és 4 napja

De jó, hét blogja címet kaptam és még a Flash-ben is meg vagyok említve. Öriási megtiszteltetés ez nekem. Tuti 2016 első Flash adása lesz innentől a kedvencem röhögő smiley

válasz erre

totyak

8 éve, 9 hónapja és 6 napja

5t3v3nk3 írta:
Kéne egy PSP is de már túl hosszú a lista..mosolygó smiley
Használtan igazán jó áron ki lehet foni őket. És a játékok már filléres dolgok hozzá. Nagyon sok jó cím jött ki rá, sok mindent lehet pótolni.

válasz erre

[Tiltott felhasználó!]

8 éve, 9 hónapja és 6 napja

[Tiltott felhasználó!]

Hentes

8 éve, 9 hónapja és 7 napja

Nagyon jó kis blog, jó ötlet volt rákeresni tényleg! mosolygó smiley

válasz erre

marco

8 éve, 9 hónapja és 7 napja

Ez egy jó ötlet volt, nekem eszembe nem jutott volna ennek utánanézni! mosolygó smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja