Az összes konzolon elérhető lesz a Just Dance 2017

2016. július 19.
26.0341
Advertisement
Figyelem! Ez a blog már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ez egy blogbejegyzés, amely nem a szerkesztőség által szerkesztett tartalom. A benne foglaltak a szerző véleményét tükrözik!
peti1290 profilja, adatai
peti1290
Bár a Ubisoft a legtöbb játékát csak az új generációs konzolokra és PC-re gyártja, úgy döntöttek, hogy megszakÍtás nélkül, a Just Dance 2017 elérhető lesz az összes konzolon.


Továbbá PC-n is játszhatjuk most először. Legnagyobb meglepetésre, az új Just Dance bemutatkozik a Nintendo új konzoljain is. Például a Wii U-n és az NX-en is. Természetesen ez csak jövő március tájékán jelenik meg, és még nagyon nem tudni róla semmit. Viszont a játékban 40 zeneszám lesz, amit a nagytöbbségünk szerintem már ismer.

Továbbá hÍrt kaptunk, hogy elérhető lesz egy úgynevezett "Just Dance Machine" cÍmű kiadás, amelyben különböző táncstÍlusokat kell alkalmaznunk a sikerért. Például: balett, flamenco, kánkán. A Ubisoft elmondása szerint addig nem fog szakÍtani a táncjátékával, amÍg kereslet van rá. A játékot egyébként október környékére várhatjuk.
1 hozzászólás

Santonio

8 éve, 4 hónapja és 9 napja

Jobban érdekelne a saját véleményed, hisz ez egy blog. mosolygó smiley A híreket elolvassuk itt a GC-n, blogokban az ember a véleményeket, beszámolókat várja.

De persze nem az én dolgom ezt eldönteni, csak javaslat.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja