Anime ajánló - One Piece

2011. december 06.
42.6391
Figyelem! Ez a blog már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ez egy blogbejegyzés, amely nem a szerkesztőség által szerkesztett tartalom. A benne foglaltak a szerző véleményét tükrözik!
Kekmedve profilja, adatai
Kekmedve
Nem annyira felkapott anime itt nálunk mint a Bleach, avagy a Naruto. Ám véleményem szerint, az egyik legmagasabb színvonalú anime-ről beszélhetünk.


Rengeteg elragadó, avagy bájos, esetleg brutális, és sokban különböző szereplővel ismerkedhetünk meg, egy hosszú izgalmakkal és érzelmekkel teli utazás során. Ebből kifolyólag mindenki megtalálhatja, saját magához legközelebb álló szereplőjét a One Piece-ben, akár egy aranyos szereplőt, akár egy idiótát szeretnénk látni, nem lesz hiány érzetünk.

Elképesztően jó humorú anime, amely egy fiú történetét mutatja be a kalózok világában. Az indulásától követhetjük az eseményeket, ahogyan az idióta de elképesztően erős főhősünk(Kinek egyetlen álma, hogy ő legyen minden kalózok legnagyobbika a kalóz király, és hogy megszerezze Gold Roger kincsét a One Piece-t), egyszemélyes kalózból, egy egyre bővülő kalózcsapat kapitányává válik. Elragadó történet, egy elragadó világban. Egyik részen dőlünk a röhögéstől, míg egy másikon sírva is fakadhatunk!(Első pár részben szerepel egy rózsaszín hajú srác, bírd ki, nem marad végleg:D:D)

Legnagyobb erénye eme anime-nek a sokrétűségében rejlik, hiszen nemcsak a szereplők, de a helyszínek, a cselekmények is szerte ágaznak és sok-sok órára elrabolhatják figyelmünket. Még mindig futó sorozatról beszélünk, ha egy kicsit is felkeltette az érdeklődéseteket nézzétek. Csak nyerhettek vele!:)

Vigyázat: Ha megszereted, egész nap nézni fogod!


Anime ajánló - One Piece - 1. kép

7 hozzászólás

Kekmedve

12 éve, 3 hónapja és 18 napja

Mindenki nézzen One Piece-t, megéri!

válasz erre

Aidon Assassin

12 éve, 5 hónapja és 13 napja

Büszke vagyok rád

válasz erre

Kekmedve

12 éve, 5 hónapja és 17 napja

Vendég írta:
Ez japánoknál tök alap anime.
Japán vagy? Mikor állítottam, hogy a japánok ne hallottak volna róla? Csak kérdem!

válasz erre

Vendég

12 éve, 5 hónapja és 17 napja

Ez japánoknál tök alap anime.

válasz erre

Kekmedve

12 éve, 5 hónapja és 18 napja

marco írta:
Sosem hallottam róla!
Pedig kellene, én annyira megszerettem!
nézz bele 1x, de a rózsaszín hajú gyereket ignore-old. Idegesítő tudom, de ha túljutsz rajta már semmi baj csak gyönyör!

válasz erre

marco

12 éve, 5 hónapja és 18 napja

Sosem hallottam róla!

válasz erre

Kekmedve

12 éve, 5 hónapja és 18 napja

5 pont, nagyon jó anime nézzétek!

válasz erre

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt