Kojima olyan játékot akart készíteni, ami a szájszagunkat is figyeli

2019. december 30.
8.0581
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Megszoktuk már, hogy Hideo Kojima az őrült ötleteivel kelti fel magára a figyelmet, azonban az alábbi hír minden eddiginél elborultabb, ugyanis felszínre került egy 2003-as interjú a mesterrel, még anno a Nintendo Dream magazinból.

Ebből kiderül, hogy eredetileg Kojima anno odament a Nintendo Shigeru Miyamotojához, majd felvázolt neki egy ötletet. A játék eredetileg csak egy napfény-érzékelővel lett volna megspékelve, ellenben a rendező szerette volna egy fokkal magasabbra helyezni a lécet, és egy olyan mechanikát akart implementálni, ami a játékos szájszagát is figyeli.

A játékban vámpírok lettek volna az ellenfelek, Kojima koncepciója pedig az volt, ha például a játékos fokhagymát evett, akkor az ellenlábasok meghaltak volna. Kojima elmondja továbbá, hogy rajta kívül az egész csapat gyűlölte az ötletet, hiszen ha valaki allergiás a fokhagymára, az máris leszűkíti a felvevőbázist, hovatovább folyamatosan vásárolnunk kellett volna a helyi zöldségestől a fokhagymákat.
felszínre került egy 2003-as interjú a mesterrel, még anno a Nintendo Dream magazinból.'>
6 hozzászólás

Mordorer

4 éve, 8 hónapja és 3 napja

Az nagyon durva lenne! meglepett smiley

válasz erre

Xelosz

4 éve, 8 hónapja és 3 napja

Vannak ötletei de szerintem elég beteg a tag. És ezt úgy mondom, hogy én amúgy eléggé bírom a japánokat pedig. röhögő smiley

válasz erre

muki

4 éve, 8 hónapja és 3 napja

Azért meg kell vallani, egyedi ötletei vannak! röhögő smiley

válasz erre

totyak

4 éve, 8 hónapja és 3 napja

Ennél az embernél az a baj, hogy mindig újítani akar valamit. Alapesetben ennek örülne a játékos, de neki elborult ötletei vannak, amik amúgy is kivitelezhetetlenek. Szájszag figyelő, a másik játék meg telefonon zaklatott volna.

válasz erre

Gólem

4 éve, 8 hónapja és 3 napja

Óriási ez a pali! röhögő smiley

válasz erre

Direktor

4 éve, 8 hónapja és 3 napja

Mekkora ötlet amúgy!! röhögő smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljamarco profilja