Egy friss jelentés szerint még mindig nagyon korai szakaszban tart a GTA 6 fejlesztése

2020. április 16.
9.6821
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Hiába várjuk habzó szájjal, a jelek szerint nagyon nehéz dolga van a következő GTA-játékkal a Rockstar-nak, a Kotaku magazin ugyanis belsős forrásokra hivatkozva előjött egy jelentéssel, mely nem sok jóval kecsegtet.
 

Ebből ugyanis megtudtuk, hogy bár a Rockstar valóban egy új Grand Theft Auto epizódon dolgozik a háttérben, ez a projekt azonban még mindig nagyon korai fejlesztési fázisban van, vagyis egyhamar biztosan nem kapjuk meg a régóta áhított GTA 6-ot.

Mindez annak ellenére is igaz, hogy a csapat állítólag változtatott fejlesztési szokásain, ezáltal a GTA 6 nem egy nagy méretű, óriási tartalommal kecsegtető alkotás lenne, hanem kezdésként csak egy közepes méretű játékot kapnánk a pénzünkért, amit a Rockstar a későbbiekben éveken át bővítene újdonságokkal. Bár egyre többen gondolkoznak ebben az irányban, remélhetőleg pont az új GTA esetében ez a pletyka nem lesz igaz...
8 hozzászólás

totyak

1 éve, 6 hónapja és 15 napja

Nem nagyon akarom elhinni, hogy ez igaz lenne. Elvileg 2013 óta, vagyis a GTA V megjelenése óta fejleszthetik. Ha figyelembe vesszük, hogy közbejött egy nagyon komoly RDR2, akkor meg lehet, hogy csak 2-3 éve, de szerintem van a Rockstar olyan nagy csapat, hogy két ilyen címet is tudnak fejleszteni párhuzamosan.

Kicsit vicces lenne, ha még 3-4-5 évet kellene várnunk, az 10+ év. Már a mostani generációban is csak egy GTA játék jelent meg, de az is csak úgy, hogy eredetileg nem oda szánták. Persze mindezzel kicsit magamat is nyugtatni akarom, köztudott, hogy imádom ezt a sorozatot és nagyon nem arra számítottam, hogy még több év, mire jön. Konkrétan jövőre saccoltam a kiadást.

A másik téma, hogy DLC-vel frissítgetik, hát az most sem jött be, mert valahogy inkább az online részre koncentráltak. Illetve, ha fizetős sztori dlc-k lesznek, az nekem nagyon nem fog bejönni, ingyen még belenyugodnék. GTA V sajnos nagyon online alapú lett, ami nyilván a következő részeknél is várható lesz, de azért nagyon kell egy korrekt térkép egy hosszú sztorival.

Remélem, hogy inkább már a GTA VI utáni epizódról szólnak a szivárgások, az még nyugodtan lehet nagyon korai fázisban.

válasz erre

WickedSick

1 éve, 6 hónapja és 15 napja

Nem is lenne baj, egy Bully 2-re nagyobb igényem lenne...

válasz erre

rDAVE

1 éve, 6 hónapja és 15 napja

Valóban. (100%-ig hiteles forrás!!4) https://www.youtube.com/watch?v=GjYZsHyNNPo

válasz erre

Gólem

1 éve, 6 hónapja és 15 napja

Pedig már nagyon nagyon várja mindenki. Új konzolokon tuti eszméletlen lenne.

válasz erre

Ronalddo

1 éve, 6 hónapja és 15 napja

Ez nem jó hír. Ha ez így van akkor nekem az V volt az utolsó GTA.

válasz erre

Patrik94

1 éve, 6 hónapja és 15 napja

A GTAV már rohadt unalmas, az online haldoklik, konkrétan csak a cheaterek maradtak meg. Ez most rohadt béna stratégia, nagyon meg vagyok lepődve a Rockstaron.

válasz erre

muki

1 éve, 6 hónapja és 15 napja

Ha a fentiekből bármelyik is igaz, engem elvesztettek. A GTA-nak az adja a sava-borsát, hogy teljesen más mint bármi. Ha elkezdik DLC-kkel bővítgetni a területet, nem leszek hajlandó megvenni. Ha idén nem jelenik meg, már akkor sem.

válasz erre

Imperator

1 éve, 6 hónapja és 15 napja

Vajon mennyire lennének az emberek felcsigázva, ha nem lenne minden nap egy hír még a játék bejelentése előtt?

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profiljaaszkorbin profilja