Ebben a hónapban már biztosan nem láthatunk online bemutatót a Ubisofttól

2022. június 02.
29.7611
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Gladosfreeman profilja, adatai
Gladosfreeman
A mai napon elkezdődött a minden nyáron megrendezésre kerülő konferenciaszezon, amit a State of Play nyit, majd a Summer Game Fest folytat, azonban egy nagy résztvevő hiányzik a jelenlévők listájáról, ráadásul nem is fogjuk őket ezen időszak alatt látni.

A Ubisoft ugyanis bejelentette, hogy hiába szokott minden júniusban bemutatót tartani, ebben a hónapban egészen biztosan nem lesz saját konferenciájuk, azt az év egy későbbi pontján fogják megtartani - ezt a cég illetékese közölte az Axios magazin kérdésére - ezzel pedig egy jelenetős szereplővel lesz kevesebb az idei felhozatal.

Pláne azért is lehet fájó a francia cég hiánya, mert rengeteg játékából csöpögnek különböző pletykák, például az Immortals: Fenyx Rising folytatása is fejlesztés alatt áll állítólag, de több másik cím is formálódik a Ubisoft műhelyében. Öröm az ürömben azonban az, hogy résztvevőkben ezúttal sem szenvedünk hiányt, nemrég lett hivatalosan közzé téve, hogy milyen partnerek fognak szerepelni az idei E3-at pótló rendezvénysorozatban.
4 hozzászólás

Patrik94

2 éve, 11 napja

Csak kibírjuk valahogy... röhögő smiley

válasz erre

petrovicsz

2 éve, 11 napja

Nincs mit bemutatniuk.

válasz erre

Gólem

2 éve, 12 napja

Nem is fog hiányozni. röhögő smiley

válasz erre

muki

2 éve, 12 napja

Én megvagyok nélküle. röhögő smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
VaPe profilja