A koronavírus miatt csúszik a TurboGrafx-16 Mini megjelenése

2020. március 10.
9.7701
Maniac profilja, adatai
Maniac
Szomorú híreket közölt a Konami, akik most először szeretnék megvetni a lábukat a mini-konzolok piacán, azonban bejelentették, hogy legnagyobb sajnálatukra a koronavírus-járvány miatt el kellett csúsztatniuk a TurboGrafx-16 Mini megjelenését.

A kiadó a Twitteren adta ki közleményét, melyben mélységesen elnézést kértek a kialakult helyzetért és a kellemetlenségekért, ezáltal a játékosok türelmét és megértését kérik, miközben folyamatosan monitorozzák a helyzetet, és mindent megtesznek azért, hogy a konzol a lehető leghamarabb a boltok polcaira kerülhessen.

A Konami azonnali tájékoztatást ígért, amint pontosabb részleteket kaptak a gyártósorokról a készletek kapcsán, de az már biztos, hogy az eredetileg március 19-re betervezett megjelenés nem valósulhat meg.

4 hozzászólás

totyak

11 hónapja, 1 hete és 6 napja

Őszintén szólva egyetlen játékot sem tudnék mondani, ami TurboGrafx-16-ra jelent meg anno, szóval szigorúan csak a magam nevében mondom, de nem is látom értelmét a mini konzolnak. Nintendo gépeknél legalább kapásból tudtam volna sorolni pár címet, de még azoktól a mini gépektől is elhatárolódtam, mert nekem mindegyik csak egy drága emulátornak tűnt. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az, hogy mindenki feltörte és rátette azokat a játékokat, ami neki volt szimpatikus. Ennyi erővel meg PC-n is játszhatsz, emulátorral.

válasz erre

muki

11 hónapja, 1 hete és 6 napja

Hagyjuk évek óta húzzák!

válasz erre

Patrik94

11 hónapja, 1 hete és 6 napja

Nabazd. Ez sosem jön ki.

válasz erre

Tommy

11 hónapja, 1 hete és 6 napja

Pffff van mire fogni.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt