Yakuza kártyajátékot várnak a japán játékosok

2012. március 08.
1.4351
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A legtöbb rajongói vélekedés szerint a Segának sikerült a lehetetlen, túlzott profitorientáltságának köszönhetően ugyanis sikeresen tönkretette a Yakuza-sorozatot, amelynek legújabb, élőhalottas koncepciót hirdető epizódja rengeteg fanatikusnál húzta ki a gyufát, de akár hiszitek, akár nem, van még ennél is lejjebb.

A kiadó ugyanis bejelentette, hogy a Yakuza-sorozaton alapuló kártyajáték megjelentetését tervezi a jövő hónapban, méghozzá Android és iOS rendszerekre.

Hogy a Sega miképpen gondolta - egyáltalán komolyan gondolta-e -, hogy egy efféle franchise-ból egy kártya alapú, közösségi elemekkel alaposan megpakolt címet varázsol, amely tulajdonképpen a karaktereken kívül szinte semmilyen közös pontot nem tartalmaz az alapművel, azt sajnos nem tudjuk.

Ugyanakkor az biztos, hogy Japánban március 26-án már elérhető lesz Androidra és iPhone-ra is a játék, amelynek fogyási mutatóira rendkívül kíváncsiak leszünk, de leginkább a vérbeli Yakuza fanatikusok reakciójára, amint meglátják, hogy mi lett szeretett sorozatukból. Szerintetek van esély nyugati változatokra is?
2 hozzászólás

Braddock

13 éve, 1 hónapja és 7 napja

Ezek nem normálisak!Tuti hogy hőgutát kaptak és felfort az agyvizük!Ekkora marhaságot kitalálni!

válasz erre

Vendég

13 éve, 1 hónapja és 8 napja

Sega meg van hülyülvemeglepett smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaDav2377 profilja