Xbox One-on is játszhatóak lesznek a next-gen címek az xCloudon keresztül

2021. június 16.
25.1431
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A Microsoft izgalmas bejelentéssel élt, miszerint a továbbiakban is támogatni fogják az előző generációs konzolt, az Xbox One-t, azonban nem akárhogyan, lévén streamelés útján fogják elhozni az újgenerációs szoftvereket a platformra.

Mivel az újonnan megjelenő játékok lassan már ott tartanak, hogy nem futtathatóak egészséges keretek között az előző generáción, ezért a redmondiak inkább abban látják a megoldást, hogy az xCloud néven futó szolgáltatásuk keretein belül streaminggel szállítsák le az élményt.

Példaként a Microsoft Flight Simulatort hozták fel, amely bár alapvetően csak Xbox Series S / X-re fog megjelenni idén konzolos berkekben, de a streaming segítségével az előző generációs felhasználók is játszhatnak majd. Igen, kell hozzá net, de mindössze ennyi lesz az ára, cserébe nem kell hardvert fejleszteni.
támogatni fogják az előző generációs konzolt, az Xbox One-t, azonban nem akárhogyan, lévén streamelés útján fogják elhozni az újgenerációs szoftvereket a platformra.'>
5 hozzászólás

Patrik94

3 éve, 7 napja

Okos döntés.

válasz erre

Moby Dick

3 éve, 7 napja

Ez mondjuk nem rossz.

válasz erre

muki

3 éve, 8 napja

Kár hogy a **** net kinyírja az egészet.

válasz erre

fighterlaci

3 éve, 8 napja

Egyébként ez egy jó ötlet.

válasz erre

Imperator

3 éve, 8 napja

Nem ismerem a Microsoft üzletpolitikáját, hogy mennyire éri meg nekik az egész, de hogy jelenleg sokkal jobban törődnek a játékosokkal mint a Sony, az is biztos.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja