Xbox exkluzív lehet az Indiana Jones-játék?

2022. május 29.
35.5451
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Bő egy évvel ezelőtt jelentették be, hogy a Wolfenstein-t fejlesztő MachineGames egy Indiana Jones-játékon dolgozik, de attól a naptól kezdve egészen mostanáig rengeteg kérdés merült fel azzal kapcsolatban, hogy a cím Xbox-exkluzív lesz-e a megjelenésekor.

A MachineGames és az anyacég Bethesda természetesen a Microsoft tulajdonában van, de tekintettel arra, hogy az Indiana Jones a Disney tulajdona, és hogy a Disney és a Bethesda még azelőtt kötöttek megállapodást, hogy az utóbbit az Xbox felkarolta volna, sokan elgondolkodtak azon, hogy vajon az Indiana Jones PlayStationre is megjelenik-e majd.

A legújabb fejlemények nem sokat tettek azért, hogy tisztázzák ezt a zavart. Az Xbox Two podcast egyik legutóbbi epizódjában Jez Corden, a Windows Central újságírója azt állította, hogy "biztosan" tudja, hogy az Indiana Jones-játék nem Xbox-exkluzív lesz - bár aztán hozzátette, hogy ez az információ egy évvel ezelőtti információkon alapul, tehát a dolgok változhattak.

Nem sokkal később Nick Baker, az XboxEra társalapítója, egy másik Xbox-insider a Twitteren közölte, hogy ő ennek az ellenkezőjét hallotta, miszerint az Indiana Jones valóban kihagyja a PlayStation-konzolokat. Corden válaszolt a Twitteren, megismételve, hogy amit az említett podcastben mondott, az lehet, hogy tévedés, hiszen régi információkon alapul.

5 hozzászólás

VaPe

2 éve, 21 napja

Kell valami Uncharted konkurencia? meglepett smiley

válasz erre

fighterlaci

2 éve, 22 napja

Ha PC-re is lesz akkor oké, ha tényleg csak Xbox akkor nagy bukó.

válasz erre

Ronalddo

2 éve, 22 napja

Kizártnak tartom... Ennyire nem lehetnek hülyék.

válasz erre

Mordorer

2 éve, 22 napja

Furcsa lenne, nem hinném hogy így kapnának licenszt.

válasz erre

Gólem

2 éve, 22 napja

Az nem lenne jó. Legalább PC-re legyen még.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaXTomiX0029 profiljaKisember001 profilja