We Love Katamari - az Electronic Arts és a Namco forgalmazásában

2005. augusztus 20.
2.3061
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Hírblock profilja, adatai
Hírblock
A Namco Ltd.

We Love Katamari (Szeretjük Katamarit) nevű játékát az Electronic Arts-al közösen jelenteti meg a PAL-rendszerű régiók piacán. A We Love Katamari kizárólag PlayStation2 rendszeren lesz elérhető, 2006 elején. A We Love Katamari-ban Exalted Smugness, a Kozmosz Királyának vigyázó szárnyai alatt újra visszatér az aprócska Herceg és unokatestvéreinek vidám, színes csapata. "Végre európai rajongóihoz is eljut a We Love Katamari" - mondta Keita Takahashi, a Namco igazgatója.

"Nagyon izgatott vagyok az európai megjelenéssel kapcsolatban. Bár a We Love Katamari alapvetően egy igen egyszerű játék, de ha szeretnénk egy hatalmasat nevetni, felszabadultan énekelni és játszani, akkor a We Love Katamari a legjobb választás."

A TÖRTÉNET
A korábbi részből kiderült, hogy a Kozmosz Király létrehozott néhány Csillagot, de ezek csupán arra elegendőek, hogy a föld körül keringjenek, ahhoz viszont nem, hogy az egész világegyetemben megjelenjenek. A Kozmosz Királyának így egy igen súlyos problémával kell szembenéznie. Követve a Király utasításait, a Herceg egy őrületes katamari-görgetést indított el, azért hogy üdvözölje a Rajongókat és hogy szoláris rendszer elhanyagolt részeit helyreállítsa.

VISSZA A VALÓSÁGBA
We Love Katamari-ban a játékosoknak teljesíteniük kell a Rajongók kéréseit, és fel kell göngyölíteniük a Föld különböző részein található minden összevisszaságot és rendetlenséget. Az összegyűjtésre váró céltárgyak százaival a katamari Hercege előtt nincsenek határok. A londoni buszoktól kezdve, a Taj Mahalig, a galamboktól a rendőrökig, senki és semmi nincs biztonságban a Hercegtől és egyre növekvő csapatától.
A játék egyedi grafikai környezetbe van ágyazva, amit a legkedveltebb japán előadók utánozhatatlan hangja kísér. A játék után a "ka-ta-ma-ri-da-ma-shi-i" szlogent fogja mindenki dúdolni otthonában, autójában és még a hálószobában is.

A We Love Katamari újdonságinak segítségével: a negyvennél is több, teljesítésre váró céllal, az új két-játékos üzemmóddal, és a barátokat is bevonó csapat-móddal, órákon át tartó nevetésre és éneklésre lehet számítani. Egyetlen szürreális alkotás sem tűnt még ennyire reálisnak.
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja