Advertisement

Vizsgálják a The Witcher 3 PC-s és PS5-ös problémáit

2022. december 16.
43.0261
Botyi profilja, adatai
Botyi
Néhány napja jelent meg a The Witcher 3: Wild Hunt ingyenes új generációs frissítése PC-re és konzolokra, de annak ellenére, hogy jelentős vizuális fejlesztéseket szállított, a javítás számos technikai problémát is hozott.
 

A teljesítményproblémák és a tartalomhibák mellett a CD Projekt RED nemrégiben kiemelte a frissítés főbb problémáit, amelyeket a stúdió már vizsgál. A főbb probléma, hogy a játék összeomlik PC-n; problémák vannak az Intel GPU-kon; akiknek az Originről van meg, nem tudják frissíteni; a bővítmények PlayStation 5 verziója bizonyos régiókban nem érhető el.

Egyelőre nem tudni, mikor kapnak végleges javítást ezek a problémák, de a DSO Gaming elemzése szerint a játéknak a vizsgált problémákon kívül néhány jelentős technikai problémája van PC-n.

A következő generációs frissítés az egyetlen verzió a PS5 és Xbox Series X|S rendszeren, azonban a PC-játékosok egyszerűen visszaállíthatják játékuk verzióját a frissítés előtti időszakra, hogy egyelőre megszabaduljanak a teljesítményproblémáktól. Ezenkívül, ha a számítógép nem elég erős, azt javasolják, hogy indítsuk el a The Witcher 3: Wild Hunt DirectX 11-es verzióját, amely nem tartalmazza a bővítési frissítés néhány vizuális fejlesztését.

A CD Projekt RED már egy ideje küszködik a bugos kiadásokkal. A Witcher 3 eredeti megjelenése 2013-ban komoly technikai problémákkal is szembesült, amelyeknek teljes kijavítása eltartott egy ideig, ugyanez történt a Cyberpunk 2077-el még 2020-ban.

Jelenleg nincs hivatalos megjelenési dátum a gyorsjavításhoz, de a CDPR arra kéri a játékosokat, hogy jelentsenek minden olyan problémát, amellyel a játékkal szembesülnek a frissítés telepítése után.

4 hozzászólás

Hentes

1 hónapja, 2 hete

petrovicsz írta:
Egész egyszerűen nem értem, hogy lehet ez amikor évekig csinálták és többször elhalasztották úgy hogy ez csak egy ráncfelvarrás..
Ott a pont!

válasz erre

Moby Dick

1 hónapja, 2 hete és 1 napja

De jó fejek!

válasz erre

muki

1 hónapja, 2 hete és 1 napja

Az baszna be ha nem vizsgálnák.

válasz erre

petrovicsz

1 hónapja, 2 hete és 1 napja

Egész egyszerűen nem értem, hogy lehet ez amikor évekig csinálták és többször elhalasztották úgy hogy ez csak egy ráncfelvarrás..

válasz erre
The Witcher 3: Wild Hunt
7.890 Ft-tól
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profiljaPatrik94 profilja