Visszatér a Silent Hill, a Konami a héten nagy bejelentésre készül a szériával kapcsolatban

2022. október 17.
37.2441
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mikee profilja, adatai
Mikee
A korábbi pletykák, szivárgások igaznak bizonyultak, valóban visszatér a legendás horrorszéria, a Konami a héten nagy bejelentésre készül a Silent Hill jövőjével kapcsolatban, a kiadó előadása mellett élesedett a játékhoz köthető weboldal is.

Számtalan pletyka keringett mostanában a Silent Hill kapcsán, a Silent Hill 2 remake mellett idő előtt kikerült a koreai játékbesorolásokért felelős bizottság weboldalára a Silent Hill: The Short Message, sőt, még a legelső Silent Hill mozifilm rendezője is pletykás kedvében volt.

A Konami úgy tűnik, hogy megelégelte a pletykákat, október 19-én, este 11-kor kerül sor a Silent Hill Transmission-re, az előadáson pedig a széria jövője is szóba kerül majd. A tweet igencsak sejtelmesre sikerült, szerepel ugyanis benne az "In your restless dreams, do you see that town?" mondat is, ami utalás lehet az egyik karakter, Mary levelére a Silent Hill 2-ből.

A bejelentés mellett pedig élesedett egy friss weboldal is, ahol majd minden bizonnyal további információkat kapunk majd az új részről. Pletykák szerint az eredeti Silent Hill alkotói, Ito Maszahiro és Jamaoka Akira is részt vesznek a széria feltámasztásában, ami bizakodásra adhat okot a rajongók számára.

2 hozzászólás

Mordorer

1 éve, 7 hónapja és 17 napja

"Please enable cookies"-nál engem el is vesztett a Silent Hill oldal. röhögő smiley Ha valaki látja mi van ott mondja már el, köszi.

válasz erre

muki

1 éve, 7 hónapja és 17 napja

Micsoda meglepetést okoztak ezzel, kb hónapok óta tudjuk. röhögő smiley

Kíváncsi leszek, merre megy a széria.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja