Videón vetették össze egymással a The Last of Us Part 2 végleges változatát a 2018-as demóval

2020. június 24.
1.9951
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A The Last Of Us Part 2 első jelentősebb bemutatója a 2018-as E3 expón történt, ahol egy alapos demót kaptunk a Naughty Dog játékáról, és bámultunk rá gyakran tátott szájjal, még ha tudtuk is, a végeredmény soha nem lesz ennyire látványos.

Hogy tévedtünk volna? Meglepő, de nem sokat! Az alábbi videón ugyanis egy lelkes rajongó összevetette egymással az E3-as demót a The Last Of Us Part 2 végleges verziójával, és bár helyenként a kérdéses demonstráció egy kicsit csinosabb volt, összességében azonban nincs drasztikus különbség a kettő között.

Pontosabban láttunk már ennél sokkal rosszabbat is, de az, hogy a víz tükröződése vagy a köd ábrázolása egy leheletnyivel pontatlanabb, illetve kevésbé részletes, amiatt nem fogjuk a Naughty Dog fejlesztőinek felmenőit emlegetni, éppen ellenkezőleg. Érdekesség gyanánt azonban érdemes megnézni a felvételt!

Nézd nagyban ezt a videót!



The Last Of Us Part 2 első jelentősebb bemutatója a 2018-as E3 expón történt, ahol egy alapos demót kaptunk a Naughty Dog játékáról, és bámultunk rá gyakran tátott szájjal, még ha tudtuk is, a végeredmény soha nem lesz ennyire látványos.'>
2 hozzászólás

Tommy

4 éve, 1 hónapja és 23 napja

Ez is ritka, gondolom valami PC-n futott a demo.

válasz erre

muki

4 éve, 1 hónapja és 23 napja

Van ami jobb volt az E3 bemutatóban, de ez kit érdekel.

válasz erre
The Last Of Us Part 2
17.890 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja