Véráztatta gamer széket dobnak piacra a Diablo IV megjelenése alkalmából

2023. május 23.
22.9301
Botyi profilja, adatai
Botyi
A Secretlab bemutatta új gamer székét, amelynek témája Lilith és Inarius, a Diablo IV főszereplői, a rajongók pedig hamarosan beszerezhetik a véráztatta széket, hogy kényelmesen és stílusosan játszhassanak a június 6-án érkező címmel.

A Secretlab korábban tucatnyi különböző játékkal, filmmel együttműködve tervezett székeket, többek között a Star Wars, a God of War és a World of Warcraft játékokhoz, most a Diablo IV-gyel álltak össze, hogy egy igazán hátborzongató új terméket készítsenek. A bemutatott rövid klipből nehéz pontos részleteket kivenni, de úgy tűnik, hogy a szék egyesítheti Lilith és Inarius témáit, vagy pedig valójában két típust gyártanak.

Ez a brutális ülőalkalmatosság május 23-tól lesz elérhető, a termék specifikációit és árát addig nem hozzák nyilvánosságra, de az előző székek alapján már tehetünk néhány feltételezést. A Secretlab által készített nagy teherbírású, tartós székek ergonomikusak és állíthatóak, így valószínűleg a végső ár 500 és 600 dollár közé tehető (174-209 ezer forint).

2 hozzászólás

Patrik94

4 hónapja, 2 hete és 3 napja

Az a kemény!!

válasz erre

fighterlaci

4 hónapja, 2 hete és 4 napja

Nagyon kemény!

válasz erre
Diablo IV
28.990 Ft-tól
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt