Újabb visszalépés a Microsofttól: Támogatva lesznek az indie fejlesztők?

2013. június 25.
1.3871
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Habár egyelőre még nincs hivatalos bejelentésünk a témában, de a súlyos DRM-intézkedések után úgy tűnik, hogy újabb visszalépésre készül a Microsoft, lévén a redmondiak átgondolták az indie fejlesztőkhöz köthető stratégiájukat is.

A NeoGAF fórumán feltűnt pletykák értelmében ugyanis a Microsoft most szerdán, a Build Developer Conference keretein belül fogja bejelenteni legújabb indie-stratégiáját, aminek keretein belül már nem kell majd kiadót keresniük a független fejlesztőknek ahhoz, hogy terméküket feltegyék az Xbox Live-ra.

Mint ismeretes, a Sony már a kezdetektől ezzel az állásponttal reklámozza a PlayStation 4-et, sőt, még pénzt sem kérnek a csapatoktól a későbbi frissítésekért, ellentétben a Microsofttal, akik 10 ezer dollárral húzzák le a fejlesztőket akár még a legkisebb javítás kiadásakor is. Szerdán kiderül, hogy igazak voltak-e a hírek!
7 hozzászólás

totyak

11 éve, 7 hónapja és 5 napja

Microsoft csak folyamatosan visszafele lépdel. Tesznek egy kijelentést, aztán visszavonják, mert rossz színben tűnnek fel. De akkor már mindegy. Tipikus ne szólj szám, nem fáj fejem effektus. De a Microsoftnak szerintem nagyon fáj a feje.

válasz erre

Vendég

11 éve, 8 hónapja és 27 napja

Na erre kíváncsi leszek de szerintem ezt is visszavonják majd teljesen!

válasz erre

csirkee

11 éve, 8 hónapja és 27 napja

ebből is látszik, hogy mennyire elhamarkodták a döntéseiket, annyira nem a felhasználókat nézik...ilyenkor meg már könnyű visszatáncolni

válasz erre

Vendég

11 éve, 9 hónapja

Az a szégyen, hogy ennyi nagyképű kijelentés, a játékosok és indie fejlesztők sorozatos pofán köpése után mindent a visszájára fordítanak, ahogy azt eleve kellett volna. De ez nem győzelem, hisz láthattuk az ms legelvetemültebb arcát, és ha nincs konkurencia és erős tiltakozás, akkor mindezt véghez is vitték volna! Én továbbra sem fogom őket támogatni egy fillérrel sem.

válasz erre

Vendég

11 éve, 9 hónapja

Teljesen elásták magukat már...

válasz erre

rDAVE

11 éve, 9 hónapja

Nagyon nagy pofátlanság a frissítésért ennyi pénzt kérni... Az mindkettejüknek csak jó, ha többen veszik a játékot és ez pont azon is segíthet.
Én csak azt látom, hogy egy nagyképű cég most meghunyászkodik. Ha az elején így kezdik, akkor oké, de így... Utána eladnak X számú konzolt és hozzák vissza az eddig eltörölt dolgokat. röhögő smiley

válasz erre

Vendég

11 éve, 9 hónapja

Pfffff mindent visszavonnak? meglepett smiley

Kellett keménykedni... röhögő smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaKisember001 profilja