Újabb jelek a Disney Infinity 2.0 Marveles tartalmaira (FRISSÍTVE!)

2014. április 30.
2.3311
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Már korábban is felmerült pletyka szintjén, hogy a Disney Infinity egyik nagy robbantása lesz a jövőben, hogy a cég Marveles karakterekkel és történetekkel kívánja feldobni a Skylanders-sorozat legnagyobb ellenfelét.

Legfrissebb híreink szerint pedig a hivatalos bejelentésre sem kell már sokáig várnunk, az Agent of Shield hivatalos Twitter-oldalán ugyanis megjelent egy olyan bejegyzés, miszerint Clark Gregg ma meglepi a Disney Infinity 2.0 rajongóit, méghozzá a játékhoz készülő Marveles tartalmakkal.

Hogy a hír igaz-e, arról egyelőre semmiféle egyéb részlet sem látott napvilágot, azonban amennyiben igen, akkor az a kérdéses és időközben törölt Twitter-bejegyzés alapján néhány órán belül kiderül.

FRISSÍTÉS: Az imént érkezett a hivatalos közlemény, miszerint ma este 7 órakor jelentik be hivatalos a Disney Infinity folytatását. Vele együtt pedig talán a fentebb pletykált Marveles tartalmakat is...
Disney Infinity egyik nagy robbantása lesz a jövőben, hogy a cég Marveles karakterekkel és történetekkel kívánja feldobni a Skylanders-sorozat legnagyobb ellenfelét.'>
2 hozzászólás

totyak

10 éve, 10 hónapja és 1 napja

Őszintén szólva azt sem tudom, hogy mi ez a játék.

válasz erre

juhaszandor

10 éve, 10 hónapja és 1 napja

Marvellel jobban mennének az eladások.

válasz erre
Disney Infinity
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaManiac profilja