Újabb Harry Potter-játékokat tervez a Warner

2024. január 10.
11.7481
Maniac profilja, adatai
Maniac
Miután a Hogwarts Legacy sikere gyakorlatilag megállíthatatlan, egyáltalán nem lenne meglepő a Warner Bros részéről, hogy rövid időn belül egy újabb Harry Potter-játékkal lepje meg a rajongókat, legyen az akár a Hogwarts Legacy 2, akár valami más.

A Harry Potter: Quidditch Champions című sportjátékról már tudunk egy ideje, azonban David Haddad, a Warner elnöke nemrégiben úgy nyilatkozott, hogy a Harry Potter univerzum kapcsán van egy sor egyéb dolog, amit még nem jelentettek be, azonban lehetőséget adnak arra, hogy a rajongók majd részeseivé válhassanak ennek a különleges varázslóvilágnak.

Nyilvánvalóan ebből még nem lehet messzemenő következtetéseket levonni, ellenben mindenképpen ajánlott észben tartani, hogy a Warner szeretne a jövőben nagyobb figyelmet szentelni a Harry Potter-univerzumnak, miközben reméljük egyedül a minőségről sem feledkeznek majd el.
Hogwarts Legacy sikere gyakorlatilag megállíthatatlan, egyáltalán nem lenne meglepő a Warner Bros részéről, hogy rövid időn belül egy újabb Harry Potter-játékkal lepje meg a rajongókat, legyen az akár a Hogwarts Legacy 2, akár valami más.'>
4 hozzászólás

fighterlaci

3 hónapja, 1 hete és 4 napja

Nem meglepő, sőt. az lett volna az ha nem akarják meglovagolni a sikert.

válasz erre

muki

3 hónapja, 1 hete és 4 napja

Csak nehogy a minőség rovására menjen a mennyiség...

válasz erre

VaPe

3 hónapja, 1 hete és 5 napja

Zsíííírrrrr!!!! Csak maradjon a színvonal!

válasz erre

Patrik94

3 hónapja, 1 hete és 5 napja

Egyáltalán nem vagyok meglepve, a sikert meg kell lovagolni.

válasz erre
Hogwarts Legacy
22.300 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaXTomiX0029 profiljaBotyi profilja