Advertisement

Új Borderlands 2 részletek láttak napvilágot

2011. augusztus 09.
3.4161
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Cpt_Nihil profilja, adatai
Cpt_Nihil
Az első rész hatalmas sikernek örvendett - a második rész híre pedig újfent lángra lobbantotta a zsarátnokot, és jelenleg kevés olyan téma van, ami magasabb pulzusszámra ingerelné a gamerek szívét.
Advertisement

Ilyen adrenalinlöketnek számított ama tény is, hogy a Game Informer néven futó szaklap elcsippentett néhány exkluzív információt a Gearbox tüneményének folytatásából. Azt persze senki sem gondolta komolyan, hogy ezek az adatok nem digitalizálódnak pillanatok alatt... itt lent el is olvashatjátok őket.

A részletek a következők:

Minden gyár saját vizuális stílussal és témával bír majd. Egyetlen gyártónak sem lesz ugyanolyan fegyvere, mint a másiknak.
Az NPC-k teljes mértékben animálva lesznek és tevékenykedni fognak a környezetükben, ahol hatással lesznek különböző objektumokkal is.
A Gearbox szeretne 4 ültetési sztenderdet minden járművön
A klasszikus modok és műalkotások visszatérnek
A BL2 skill-fája fenntartja a 3 ágú rendszert, és még több meghatározott képességet tartalmaz, nem csupán egyszerű stat boostokat.
2 Gunzerker Skillről esett szó. Az egyik növeli a tűzerőt bármely fegyver esetében, amíg csak lenyomva tartjuk a triggert. A másik dupla fegyver esetében növeli az azonos osztályú fegyverek pontosságát, vagy megduplázza a lövések erejét (különböző osztályú fegyverek).
Advertisement
1 hozzászólás

totyak

10 éve, 5 hónapja és 17 napja

Ez egy kifejezetten őrült játék és lehet, hogy csak a cel-shaded grafika miatt tetszik, de bejött anno.

válasz erre
Borderlands
6.199 Ft-tól
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Kisember001 profilja