Új stúdiót alapított a Magic: The Gathering kártyajáték kiadója Skeleton Key néven

2022. július 27.
28.2751
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mikee profilja, adatai
Mikee
A Magic: The Gathering és a Dungeons & Dragons játékok kiadója egy új stúdiót alapított, aminek a vezető producere nem lesz más, mint a tapasztalt veterán, Christian Dailey, a BioWare ex-fejlesztője.

Dailey még februárban hagyta ott a BioWare-t, addig a fejlesztés alatt álló Dragon Age: Dreadwolf vezető producere volt. Korábban olyan címeken dolgozott, mint a The Saboteur és az Anthem, elmondása szerint a Wizards of the Coast korábbi játékai inspirálták arra, hogy játékfejlesztő legyen belőle. Első közös munkájuk minden bizonnyal egy AAA projekt lesz, konkrét infókat még nem osztottak meg a fejlesztők, ami érthető, jelenleg ugyanis még a stúdió csapatának a bővítésével foglalkoznak.

Az észak-amerikai Wizards of the Coastnak ez a hatodik játékfejlesztő stúdiója, azt még egyelőre nem tudjuk, hogy a stúdió valamelyik meglévő címén vagy esetleg egy teljesen új játékon fognak-e dolgozni. Az viszont egészen biztos, hogy még igencsak a korai fázisban lehet a fejlesztés, a Skeleton Key weboldalán több nyitott pozícióra is lehet jelentkezni, művészeti vezetőt, dizájnert, senior producert továbbra is keresnek a srácok.

Magic: The Gathering és a Dungeons & Dragons játékok kiadója egy új stúdiót alapított, aminek a vezető producere nem lesz más, mint a tapasztalt veterán, Christian Dailey, a BioWare ex-fejlesztője.'>
2 hozzászólás

Patrik94

1 éve, 9 hónapja és 21 napja

Reméljük veteránhoz méltó játékkal jönnek majd ki!

válasz erre

Mordorer

1 éve, 9 hónapja és 22 napja

Ezt a játékot mondjuk pont nem bírtam...

válasz erre
Magic: The Gathering
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaManiac profilja