Advertisement

Új platformokra érkezik a Gris

2022. december 07.
4.8081
Botyi profilja, adatai
Botyi
A kiadó Devolver Digital és a Nomada Studio fejlesztő december 13-án adja ki a Grist PlayStation 5-re, Xbox Series-re és Xbox One-ra, a játék negyedik évfordulója alkalmából, jelentették be a cégek.
 

A Gris nyugodt és hangulatos élmény, veszélytől, frusztrációtól és haláltól mentes, a játékosok egy aprólékosan megtervezett világot fedezhetnek fel, amelyet finom művészettel, részletes animációval és elegáns eredeti kottával keltettek életre.

A Gris olyan élmény, amelyben szinte nincs szöveg, csak egyszerű, univerzális ikonokkal illusztrált vezérlők találhatóak, így a játékot beszélt nyelvtől függetlenül bárki élvezheti. A Gris eddig PlayStation 4-re, Switch-re, PC-re, iOS-re és Androidra volt elérhető, most ezt a kört bővítették ki.

A PlayStation 5 változat 4K felbontásban fut 120 képkocka/másodperc sebességgel; tartalmaz DualSense funkciókat, beleértve a tapintást, a hangszórót és egyebeket, az Xbox Series X 4K felbontásban megy 60 képkocka/s sebességgel, vagy 2K felbontásban 120 képkocka/s sebességgel; az Xbox Series S 2K felbontásban fut 120 képkocka/másodperccel.

Nézd nagyban ezt a videót!2 hozzászólás

fighterlaci

2 hónapja, 2 napja

Minek? Unalmas ****.

válasz erre

Tommy

2 hónapja, 2 napja

Nem is emlékszem erre a játékra.

válasz erre
Gris
5.199 Ft-tól
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Botyi profiljaMikee profilja