Új kiegészítőt jelentettek be a Rain World-höz

2024. március 30.
4.8011
Remulto profilja, adatai
Remulto
Az Akupara Games kiadásában és a Videocult fejlesztésében még 2017-ben jelent meg és időközben szép számú rajongóra tett szert a Rain World című alkotás, amely hamarosan egy új kiegészítő tartalommal bővül.

A Rain World nevezetű "gameszkó" már évek óta számos díjat zsebel be, hiszen egyedi atmoszférája, látványvilága és hangulata szó szerint addikciót okozott szinte mindenki számára, aki próbát tett ezen produktummal. Nem csoda, hogy a fejlesztők úgy döntöttek, itt az ideje újra magukhoz szólítani a játékosokat és kedveskedni nekik egy teljesen friss és üde kiegészítő tartalommal, amely a napokban került bejelentésre.

A The Watcher alcímen futó DLC olyan helyszíneket és lényeket vonultat fel majd, amelyeket eddig sosem láthattunk a játékban. Ezen felül nem sok mindent árultak el a készítők, hiszen nem akarták lelőni előre a poént, de egy biztos: az alapjátékhoz hű minőséget képvisel majd ezen plusz lehetőségek tárháza is.

A fentebb taglalt letölthető frissítés egyelőre még nem rendelkezik pontos megjelenési dátummal, azonban egy rövid kedvcsináló befutott szerkesztőségünkbe is, amelyet alább tekinthettek meg.

Nézd nagyban ezt a videót!



Rain World című alkotás, amely hamarosan egy új kiegészítő tartalommal bővül.'>
3 hozzászólás

VaPe

4 hónapja, 2 napja

Hú de tucatcucc.

válasz erre

Moby Dick

4 hónapja, 2 napja

Fura egy játék.

válasz erre

Patrik94

4 hónapja, 2 napja

Izsonyat gagyi játék, két fillért nem ér. Ehhez minek DLC? röhögő smiley

válasz erre
Rain World
9.700 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaBotyi profiljaManiac profilja