Új kedvcsinálóval jelentkezett a Pacific Drive című autós túlélő

2023. augusztus 24.
4.7731
Botyi profilja, adatai
Botyi
Felfedezhetjük az Olympic Exclusion Zone rejtélyeit a Pacific Drive új narratív trailerében, az Ironwood Studios és a Kepler Interactive által gondozott egyedülálló autós túlélőkaland 2024 elején jelenik meg PS5-re és PC-re.

A sztori szerint a Csendes-óceán északnyugati részén, a tornyosuló örökzöldek árnyékában egy 300 méteres fal mögött rekedünk. Titokzatos hangok járják be az étert, az elemekkel és az anomáliákkal küzdve csak egy dolog biztos: mi és az autónk nem tudja elhagyni a Zónát.

A több mint harminc éve érintetlenül hagyott terület mindenféle veszélynek és rejtélyes jelenségnek ad otthont és a kis kombi kocsinkkal navigálhatunk a kanyargós utakon és megpróbáljuk kibogozni a történteket. Nyersanyagokat kell gyűjtenünk, hogy fejleszthessük az autót, miközben újabb nyomokat fedezünk fel és egyre messzebbre merészkedünk az ismeretlenbe.

Nézd nagyban ezt a videót!Pacific Drive új narratív trailerében, az Ironwood Studios és a Kepler Interactive által gondozott egyedülálló autós túlélőkaland 2024 elején jelenik meg PS5-re és PC-re.'>
2 hozzászólás

Moby Dick

8 hónapja, 1 hete és 6 napja

Nem rossz.

válasz erre

VaPe

8 hónapja, 1 hete és 6 napja

Hátööööö... olyan érdekes.

válasz erre
Pacific Drive
11.500 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
Minden hír, videó és cikk
gamescom 2023
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja