Új endgame mód érkezik a Diablo IV ötödik szezonjával

2024. június 23.
7.5631
Botyi profilja, adatai
Botyi
A Blizzard bemutatta a Diablo IV Season 5 új endgame módját, az Infernal Hordest, emellett a fejlesztő rengeteg új tartalmat, funkciót és életminőségi fejlesztést is felfedett az akció-RPG új szezonjában.

A legutóbbi Campfire chat livestream során a Blizzard bejelentette, hogy a Season 5 nyilvános tesztje június 25-től, keddtől lesz elérhető a PC-s Battle.net felhasználók számára és egy hétig fog tartani. Maga a Diablo IV Season 5 pedig augusztus 6-án kezdődik és a Vessel of Hatred kiegészítő október 8-i megjelenésével zárul.

Az új anyagok középpontjában az Infernal Hordes című endgame mód áll, egy roguelite élményt kínál: ellenségek hullámaival nézhetünk szembe, és minden hullám között új erőt választhatunk. Ez egy új boss-csatát is elhoz, amelyben a Fel Council öt feltámasztott tagja közül hármat kell legyőznünk.

Diablo IV Season 5 új endgame módját, az Infernal Hordest, emellett a fejlesztő rengeteg új tartalmat, funkciót és életminőségi fejlesztést is felfedett az akció-RPG új szezonjában.'>
4 hozzászólás

VaPe

3 hete és 3 napja

Nah újabb újrajátszási faktor, jó az!

válasz erre

Patrik94

3 hete és 3 napja

Egy próbára jó lesz annak aki még mindig nem engedte el.

válasz erre

fighterlaci

3 hete és 4 napja

Érdemes lesz visszalesni! mosolygó smiley

válasz erre

muki

3 hete és 4 napja

Újabb pénzlehúzós befejezés? röhögő smiley

válasz erre
Diablo IV
28.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Magnumpi profiljaBotyi profilja