Új előzetessel adott magáról életjelet a második világháborús RTS, a Men of War II.

2022. szeptember 01.
5.0101
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mikee profilja, adatai
Mikee
A valósidejű második világháborús széria, a Men of War következő epizódja egy picit később fog megjelenni a tervezettnél, de nem kell aggódni, a srácok rengeteg újdonsággal, új funkcióval pakolják tele nekünk a stratégiai programot.

A fejlesztők mindenkit szeretnének megnyugtatni, a munka nem állt le, sajnos az ukrajnai háború miatt a stúdiót el kellett költöztetni a tűzvonalból. A srácok viszont újult erővel vetették bele magukat az elmúlt hónapokban a játék fejlesztésébe, számos új funkciót adtak hozzá az RTS programhoz, mint pl. a Frontline vagy a Direct Control.

A rajongók kérésére külön egyjátékos kampány érkezik a Third Reich-hoz és új missziók lesznek elérhetőek a többi frakcióhoz. Az új epizódban még több egység felett vehetjük majd át az irányítást, a légierőtől és a páncélozott egységektől kezdve a tüzérségig és a gyalogságig rengeteg új egység érkezik majd.

Változatos, mozis bejátszásokkal tarkított egyjátékos kampányokban vehetünk majd részt, a többjátékos módok során pedig más stratégákkal mérkőzhetünk meg. Rombolható környezet, megújult kezelőfelület, modernizált látványvilág és grandiózus csaták várnak majd ránk a Men of War II.-ben, ami a tervek szerint 2023-ban érkezik PC-re.

Nézd nagyban ezt a videót!



tervezettnél, de nem kell aggódni, a srácok rengeteg újdonsággal, új funkcióval pakolják tele nekünk a stratégiai programot.'>
4 hozzászólás

Moby Dick

1 éve, 9 hónapja és 6 napja

Nagyon hangulatos, király.

válasz erre

fighterlaci

1 éve, 9 hónapja és 6 napja

De várós!

válasz erre

petrovicsz

1 éve, 9 hónapja és 6 napja

A világháborús gamek mindig jók.

válasz erre

zender

1 éve, 9 hónapja és 6 napja

***** jó az alapot is nagyon bírtam!

válasz erre
Men of War II
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
iPet profiljamarco profilja