Advertisement

Új AAA játékon dolgozik a Ubisoft

2022. december 05.
42.0811
Botyi profilja, adatai
Botyi
A Ubisoft Leamington egy új AAA nyílt világú játékon dolgozik a stúdió hivatalos honlapján található álláshirdetések szerint, amiben úgy fogalmaznak, "a nyitott világ új típusú élményeit" kell létrehozni, "serkentő kihívásokkal, amelyeket még fel kell fedezni a játékiparban".
 

A Ubisoft jelenleg fejlesztőket keres különböző beosztásokra a stúdióban, köztük vezető műszaki művészt, vezető szintű tervezőt, karakterkoncepció művészt, vezető társult producert, vegetációs művészt és még sok mást. A vezető szintű tervező leírásában a stúdió felvázolta, hogy a jelöltnek legalább egy AAA játékban tapasztalattal kell rendelkeznie.

Az álláshirdetésben azt írják:

Te leszel felelős a tartalom megtervezéséért, amely javítja a játékszinteket és világokat, hogy biztosítsa az optimális játszhatóságot, valamint magasabb szintű kompetenciával és sebességgel működjön. A gyártás korai szakaszában vagyunk, így Ön kulcsszerepet játszik a projekt fejlesztésében, előrehaladásában és sikerében.


A karakter-koncepció megalkotójának hirdetésében azt írják, a közelgő, nyílt világú játék valósághű karaktereket és NPC-ket tartalmaz majd, amelyek kulcsfontosságúak lesznek a játék történetében. A pályázónak ismernie kell a ruhagyártás történet, amely a játék szerves részét képezi.

Egy másik munkaköri leírás szerint a játék interaktív növényeket és életközösségeket tartalmaz majd, amelyeket a játékosok felfedezhetnek.
3 hozzászólás

Patrik94

2 hónapja, 4 napja

Naaaaaa open world, az jöhet!

válasz erre

Tommy

2 hónapja, 4 napja

Csak ne a Pronce of Persia Remake csapat csinálja.

válasz erre

Mordorer

2 hónapja, 4 napja

Mondjuk másmilyenen ők nem nagyon tudnak, lévén AAA kiadó.

válasz erre

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Mikee profiljaBotyi profilja