Úgy tűnik, hogy csak 2023-ban jelenhet meg a Suicide Squad: Kill the Justice League

2022. február 03.
28.9071
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Bár a jövő évre tervezett eredeti megjelenési dátum sem tűnt túl közelinek, azonban a legfrissebb szivárgások alapján minden jel arra utal, hogy 2022-ben sem számíthatunk a Suicide Squad: Kill the Justice League megjelenésére.

A hír a Bloomberg magazin jelentéséből származik - azaz közel sem hivatalos -, akik belsős forrásokra hivatkozva írtak arról, hogy a 2022-re tervezett játék megjelenését az alkotók és a kiadó közös egyetértésben 2023-ra módosították, aminek az oka részben alighanem az lehet, hogy túl sok művet toltak át korábban az idei évre, így most nem kell kapkodni az Öngyilkos Osztag alapján készülő videojátékkal.

A fentieket egyébiránt tökéletesen alátámasztja, hogy Jason Kilar, a Warner Media egyik első embere a minap egy olyan posztot publikált a Twitteren, mely az idei évben érkező videojátékok logóit tartalmazta, azonban a Suicide Squad: Kill the Justice League cégére nem szerepelt a galériában.

Suicide Squad: Kill the Justice League megjelenésére.'>
3 hozzászólás

Eltohn

2 éve, 4 hónapja és 20 napja

Meglepődött valaki? röhögő smiley

válasz erre

Moby Dick

2 éve, 4 hónapja és 21 napja

Azért remélem ez csak pletyka ami nem igaz.

válasz erre

Kisember001

2 éve, 4 hónapja és 21 napja

Tudtam hogy sűrű éve lesz a Warnernek videojátékos fronton, de tekintettel arre hogy már gameplayt is láttunk belőle, ha egy WB játék elmaradt volna én a Hogwarts Legacyre tippeltem volna, tekintettel arra hogy még mindig nem mondtak róla semmit a bejelentés óta.

válasz erre
Suicide Squad: Kill the Justice League
27.890 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja