Úgy fest, a Dino Crisis is benne lesz az újragondolt PS Plus-ban

2022. május 25.
27.4351
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A teljesen új PlayStation Plus Ázsia egyes régióiban már elérhetővé vált, és három új szintet - Essential, Extra és Premium -, valamint olyan funkciókat kínál, mint a korlátozott ideig tartó próbaverziók és a klasszikus játékok (legalábbis a Premium esetében).

Bár egyesek a klasszikus címek választékát kifogásolták, a jövőben több ilyen játék is érkezik majd. Ebbe potenciálisan a Dino Crisis sorozat is beletartozhat. Az ázsiai PlayStation-felhasználók, konkrétan a hongkongi Windy Corner TV, a PlayStation Store-ban a Classics Catalogue bannerén látták Regina képét a Dino Crisisből.

A Dino Crisis jelenleg nem érhető el a katalógusban, és sem a Capcom, sem a Sony nem jelentette be, hogy érkezni fog. Addig is várnunk kell a további részletekre.

Japánban június 1-jén, Észak- és Dél-Amerikában június 13-án, Európában pedig június 22-én érkezik a PlayStation Plus. Az egyes régiókban elérhető játékok teljes listáját még nem hozták nyilvánosságra, bár a Sony megerősített néhány PS3-címet, amelyek benne lesznek.

3 hozzászólás

totyak

2 éve, 2 hónapja és 4 napja

Én megértem, hogy igény van a retrora, de azt valahogy nem fogadom el, hogy minden generációban extra pénzt akarnak csinálni belőle. Nem számít, hogy neked éppen megvan az a játék lemezen, ha kicsit javított verziót akarsz belőle, vedd meg újra, vagy jelen esetben fizess elő. Nekem ez nem szimpatikus. amúgy meg, ha PS1 játékokkal akarok játszani, inkább eredetiben, még ha csúnyább is.

válasz erre

Moby Dick

2 éve, 2 hónapja és 4 napja

Király lenne.

válasz erre

Kisember001

2 éve, 2 hónapja és 4 napja

Az eddigi választékból toronymagasan kiemelkedne. Remélem jó sokan megveszik és megmutatják a Capcomnak hogy van érdeklődés a sorozat iránt.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljamarco profilja