Tölthető a Combat Mission: Battle for Normandy demója

2011. május 13.
2.4771
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Battlefront.com csapata, avagy a második világháborús játékok és a minőségi stratégiák utolsó mentsváraként emlegetett brigád a mai napra virradóra előhozakodott egyik aktuális játékuk, avagy a Combat Mission: Battle for Normandy demójával.

A második nagy világégést feldolgozó akció nem RTS, sokkal inkább egy taktikus harcokat kínáló lövölde, amelyben a kor bakáiként a lövészárkokból vagy különféle lövegek és járművek mögött, netán azokban ücsörögve szállhatunk szembe az ellenséggel.

A program egyenesen Franciaországba repít minket, természetesen a normandiai partraszállás pillanatához 1944 júniusába. Az eseményt követően részt vehetünk az Overlord és a Cobra hadműveletekben is, mindezt ráadásul a támadók és a védők oldalán is. megtehetjük. Ha a fentiek felkeltették az érdeklődésedet, akkor van egy jó hírünk, IDE kattintva ugyanis letöltheted a Combat Mission: Battle for Normandy kipróbálható változatát, aminek köszönhetően belekóstolhatsz a Battlefront.com legújabb világháborús alkotásába.
1 hozzászólás

Vendég

12 éve, 9 hónapja és 26 napja

nagyon jó

válasz erre

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

M.O.R.P.H. profilja