Tölthető a Civilization V demója

2010. szeptember 22.
2.4371
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Firaxis csapata korábban könnyeket csalt arcunkra, amikor elárulták, hogy a betervezett Civilization V demó sajnos csúszni fog, méghozzá egészen az amerikai megjelenésig.

Mivel a tengerentúlon már tegnap napvilágot látott a késztermék, így a Firaxis brigádjának is be kellett tartania ígéreteit, aminek köszönhetően a mai naptól fogva végre tölthető és használható a Civilization V demója, így mi, európai játékosok még a pénteki premier előtt belekóstolhatunk a körökre osztott stratégiák egyik kiskirályába.

Hogy érdemes-e letölteni a kipróbálható változatot? Már maga a kérdés rossz, hiszen ha erre nem igenlő a válasz, akkor komoly gondok vannak, pláne az első értékelések ismeretében, amelyek közül eleddig egyetlen (!) kritikus értékelte 90 százalék alatt a programot, a többiek mind ezt a pontszámot, vagy még jobbat ítéltek oda a programnak. Ha minden a tervek szerint alakul, hamarosan mi is belevetjük magunkat a játékba, hogy egy teszt keretein belül osszuk meg veletek véleményünket, azonban aki nem akar addig várni, induljon a Steam-re, és töltse le a Civilization V demóját. Kötelező!
2 hozzászólás

[Tiltott felhasználó!]

14 éve, 9 hónapja és 1 napja

[Tiltott felhasználó!]

totyak

14 éve, 9 hónapja és 1 napja

Engem ugyan nem érdekel a játék, de azt azért derék dolognak tartom, hogy a mai világban kiadnak még demókat. Egyre kevesebb csapat szánja rá magát.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja