Tokyo Underground Killer címmel érkezik jövőre egy cyberpunk stílusú FPS

2022. augusztus 06.
11.3791
Mikee profilja, adatai
Mikee
A cyberpunk stílusú belsőnézetes szerepjáték készítői, a Phoenix Game Productions egy friss előzetessel jelentették be a készülő programjukat, emellett rengeteg infót is kaptunk a Tokyo Underground Killer-ről.
 

A Tokyo Underground Killer egy first-person akciójáték lesz, a helyszíne pedig a neonfényekben tündöklő nagyváros, Tokió, ahol is a Kobayashi névre hallgató vámpír-bérgyilkost irányítva a Flatliners szervezettel vesszük majd fel a harcot.

A villámgyors, pörgős harcok során hétféle fegyvert, köztük a borotvaéles katanát használhatunk majd, továbbá különféle természetfeletti erőket, úgynevezett Blood Skilleket tudunk majd bevetni. Kobayashi természetéből adódóan pedig a az ellenfelek életerejét is magába tudja majd szívni, így tud majd regenerálódni.

A küldetések között pedig meglátogathatjuk majd a helyi üzleteket, különféle gyűjthető tárgyakat vásárolhatunk majd, amikkel kidekorálhatjuk hősünk lakását. Számos helyszínt bejárhatunk majd a játékban, mint például a Sindzsuku, Akihabara vagy Shibuya, amik szürreális neonnal átitatott változatban jelennek majd meg.

Látvány tekintetében az animés japán dizájn és a nyugati stílus fog majd elegyedni egymással. A Tokyo Underground Killer előreláthatólag jövőre, 2023-ban fog megjelenni PC-s platformon, minden bizonnyal addig még további infókkal tudunk majd nektek szolgálni a készülő játékról.6 hozzászólás

Mordorer

1 hete és 4 napja

Ha ilyen 1500 forintos játék lesz akkor elleszek vele.

válasz erre

petrovicsz

1 hete és 4 napja

Nem rossz ez, csak elsőre fura.

válasz erre

muki

1 hete és 4 napja

Hát ez ilyen nagyon felemás. Mobilon oké az ilyen kinézet, de nagygépen... Nemár.

válasz erre

VaPe

1 hete és 4 napja

Fu de gagyi ******'>*******.

válasz erre

Patrik94

1 hete és 4 napja

Hát ez elég gyenge.

válasz erre

fighterlaci

1 hete és 5 napja

Eddig nagyon bejön amit hallani róla. Stílus, világ nagy kedvenc.

válasz erre
Tokyo Underground Killer
nincs ár
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profiljaMikee profiljaReichert Viktor profilja