Több testreszabási lehetőségünk lesz a Final Fantasy VII Rebirth-ben

2023. november 13.
18.4961
Botyi profilja, adatai
Botyi
A Final Fantasy VII Rebirth rendezője és producere egy nemrég adott interjúban megerősítette, hogy a karaktereket testre lehet majd szabni, kibővítve azt a lehetőséget, amit a Final Fantasy VII Remakeben tapasztalhattunk.

A Final Fantasy VII Remake egyik érdekes része volt az, amikor Cloud, Tifa és Aerith elmentek a Honeybee Innbe és olyan döntéseket hozhattunk, amelyek befolyásolták, hogy milyen ruhát viselnek. Elképzelhető, a Square Enix észrevette, hogy a rajongók mennyire odavoltak ezért a részért és úgy tűnik, a Rebirth kibővíti ezeket a mechanikákat.

A játék rendezőjét, Naoki Hamaguchit és producerét, Yoshinori Kitaset a Final Fantasy Dream című francia oldal arról kérdezte, hogy a Rebirthben is lesznek-e olyan bónuszruhák, mint az Ever Crisisben. Elmondták, hogy lesznek "nagyon jól elrejtett" ruhák; akik szeretik megváltoztatni a karakterük kinézetét, azok "jól fogják érezni magukat" és hogy több választási lehetőség lesz, mint a Remakeben.

Final Fantasy VII Rebirth rendezője és producere egy nemrég adott interjúban megerősítette, hogy a karaktereket testre lehet majd szabni, kibővítve azt a lehetőséget, amit a Final Fantasy VII Remakeben tapasztalhattunk.'>
1 hozzászólás

Ronalddo

4 hónapja,

Ebben mindig jók ovltak a FF játékok!

válasz erre
Final Fantasy VII Rebirth
24.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Remulto profiljamarco profiljaiPet profiljaBotyi profilja