Több mint 40 millió játékos száguldozott eddig a The Crew világában

2023. február 27.
28.8861
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mikee profilja, adatai
Mikee
Elképesztő mérföldkőhöz ért a Ubisoft versenyzős szériája, a The Crew, az autós sorozatban már több mint 40 millió játékos tépte fel az aszfaltot, ez a szám pedig idén tovább fog emelkedni, hiszen érkezik a The Crew Motorfest címmel a harmadik epizód.

A Ubisoft Twitteren számolt be nemrégiben az elképesztő eredményekről, miszerint átlépte a 40 milliós játékosszámot a The Crew sorozat. A versenyzős széria, a The Crew legelső epizódja még 2014-ben indult el világhódító útjára, majd 2018-ban a The Crew 2 számos vezethető szárazföldi és vízi járművel spékelte meg az autós mókát.

A harmadik epizód, a The Crew Motorfest bejelentésére közel öt évet kellett várnunk, az idén érkező folytatásban a napfényes Hawaii-szigeteken fogunk száguldozni, változatos helyszínek, új játékmódok, rengeteg verda és fesztiválos hangulat vár majd ránk.

Úgy tűnik, hogy a The Crew sorozat továbbra is töretlen népszerűségnek örvend annak ellenére, hogy már 5 éve jelent meg. A fejlesztők továbbra is lelkesen gondozzák a programot, ami tavaly kapta meg az újgenerációs frissítését. Az új rész érkezése sincs már olyan messze, minden bizonnyal az The Crew Motorfest tovább fogja növelni a rajongók számát.

2 hozzászólás

fighterlaci

1 éve, 1 hónapja és 7 napja

Az de durva! meglepett smiley

válasz erre

Patrik94

1 éve, 1 hónapja és 7 napja

Az egészen szép teljesítmény.

válasz erre
The Crew 2
13.790 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja