Több mint 20 millió példányt adtak el eddig világszerte az Elden Ring-ből

2023. február 22.
30.1221
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mikee profilja, adatai
Mikee
Hihetetlen számokról számolt be nemrégiben a Bandai Namco és a FromSoftware, a közösen fejlesztett akció-RPG játékuk, az Elden Ring elképesztő népszerűségnek örvend, egy év alatt 20 millió példányban kelt el világszerte a sötét hangulatú soulslike program.

Alig egy éve debütált a FromSoftware legújabb szerepjátéka, az Elden Ring, ami a kritikusok mellett a játékosok szívét is azonnal elrabolta (sokak kontrollerjét pedig összetörte), 2022 legjobb videojátékai közé is sikeresen felküzdötte magát a soulslike kaland. A tavalyi The Game Awards és a Golden Joystick díjátadókon is tarolt az Elden Ring, az év játéka díj mellett pedig az eladások tekintetében sem kell szégyenkezniük a fejlesztőknek.

A megjelenés óta 20 millió példányban kelt el világszerte az Elden Ring, ami PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S konzolokra és PC-re egyaránt elérhető. A FromSoftware csapatának tehát van oka az ünneplésre, február 25-re, az első évfordulóra egy különleges eseményt szerveztek a rajongók számára. Az élő show mellett versenyekre és különféle ajándékokra is számíthatunk, az Elden Ring játékosai pedig új bejelentésekben is reménykedhetnek.

Elden Ring elképesztő népszerűségnek örvend, egy év alatt 20 millió példányban kelt el világszerte a sötét hangulatú soulslike program.'>
3 hozzászólás

zender

1 éve, 3 hónapja

Az még gombócból is sok bameg. röhögő smiley

válasz erre

Patrik94

1 éve, 3 hónapja

Óriási volt a hype, várható volt hogy pörögni fog.

válasz erre

fighterlaci

1 éve, 3 hónapja és 1 napja

Nagyon korrent szám, sokan várták, látszik is.

válasz erre
Elden Ring
20.540 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja