Több mint 20 év után új Shadowman-játékot jelentettek be

2023. május 04.
4.7951
Botyi profilja, adatai
Botyi
A Blowfish Studios most jelentette be a Shadowman: Darque Legacy-t, az eredetileg a 90-es évek végén megjelent klasszikus játék folytatását - a franchise több mint 20 éve szunnyadt, de ez a cím újra feltámaszhatja a sorozatot.

Az eredeti Shadowman a 90-es évek végének és a 2000-es évek elejének kultikus klasszikusa volt, Michael LeRoi, egy volt angol őrnagy voodoo harcossá változott és meg kellett védenie a világot a sötét erők ellen. Néhány évvel később konzolokra is megjelent, majd remastered formában is kiadták és a franchise egészen mostanáig feledésbe merült.

Az új teaser nem sokat mutat, egyelőre nincs elérhető játékmenet, de egy asztalt láthatunk tárgyakkal és feltűnik egy január 17-i dátum, de nem tudni, jelent-e valamit. A klasszikus cím folytatásában Jack Boniface bőrébe bújunk majd, aki megfogadta, hogy megvédi az emberiséget a Deadside sötét élőhalott seregei ellen. A játék megjelenése 2024-re van kitűzve, de konkrét megjelenési dátummal még nem rendelkezik.

Nézd nagyban ezt a videót!



Shadowman: Darque Legacy-t, az eredetileg a 90-es évek végén megjelent klasszikus játék folytatását - a franchise több mint 20 éve szunnyadt, de ez a cím újra feltámaszhatja a sorozatot.'>
1 hozzászólás

fighterlaci

1 éve, 11 napja

Na neeeeeeeee!!!!! meglepett smiley

válasz erre
Shadowman: Darque Legacy
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
M.O.R.P.H. profiljatotyak profiljamarco profilja