Több fejlesztőcsapat is felszólalt a háború ellen

2022. február 25.
30.9371
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Az egész világot rettegésben tartja jelenleg a tegnap kitört orosz-ukrán háború, ami egyelőre még csak közvetett módon, de a játékiparra is hatással van, sőt bizonyos csapatok már a saját bőrükön érzik a konfliktus hatását.

A S.T.A.L.K.E.R. 2-t fejlesztő GSC Game World például még tegnap délután segítséget kért a játékosoktól, noha ők nem a háború befejezését, mint inkább azt kérték, hogy mindenki támogassa az ukrán haderőket anyagi javakkal, hogy visszaverhessék az oroszokat.



Ezzel ellentétben több csapat inkább úgy döntött, hogy az orosz agresszió és támadás befejezésére szólít fel, így például a Frogwares is arról írt a Twitteren, hogy azonnal be kellene fejezni a hadműveleteket és míg a Vostok Games ukrán zászlóval állt ki hazája mellett, addig a 11 bit Studios konkrétan a tettek mezejére lépett.



A többek között a This War of Mine-nal ismert csapat ugyanis bejelentette, hogy a mai és a holnapi napon minden bevételüket, ami ebből a játékból befolyik, azt az ukrán Vöröskeresztnek utalják majd át a háború áldozatainak megsegítése céljából. Ehhez mi is hozzájárulhatunk, nem kell mást tennünk, csak vásárolni a játékból vagy a letölthető tartalmaiból!

4 hozzászólás

zender

2 éve, 3 hónapja és 6 napja

Felfoghatatlan.... szomorú smiley

válasz erre

Moby Dick

2 éve, 3 hónapja és 6 napja

Nem hittem volna, hogy Putyin tényleg meglépi a dolgot. Sokkoló ez az egész.

válasz erre

VaPe

2 éve, 3 hónapja és 6 napja

Annyira durva ez a helyzet. szomorú smiley

válasz erre

Patrik94

2 éve, 3 hónapja és 6 napja

Korrekt, hogy ilyen úton is felhívják a figyelmet a problémára.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja