The Last Story: A Mistwalker új játéka Wii-re

2010. január 29.
1.7761
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Yoyo profilja, adatai
Yoyo
Hiába voltak egykoron a Nintendo konzoljai a legfőbb platformok a JPRG-k szemszögéből nézve, a Wii megjelenése óta nagyítóval kell keresni az ilyen jellegű játékokat.

Ezért is örülhetünk a hírnek, hogy a Nintendo bejelentette a The Last Story című játékot, amelyen a Mistwalker csapata dolgozik. Ha esetleg valakinek nem ismerős a fejlesztőcsapat neve, akkor eláruljuk, hogy Hironobu Sakaguchi vezeti a céget, aki a Final Fantasy és a the Lost Odyssey szellemi atyjának tekinthető.

Sajnos a The Lost Story-ról egyelőre semmi érdemleges információt nem lehet tudni, csupán annyit, hogy egy vérbeli JRPG-ről van szó. A játék hivatalos honlapja már elérhető, azonban a logón és egy stílusos zenén kívül semmi más nem található az oldalon. Ettől függetlenül nem kell aggódni, a Nintendo-t ismerve hamarosan elkezdenek szállingózni a hírek a játékról, és Sakaguchi mester neve garancia arra, hogy valami nagyon jó dologra számíthatunk a jövőben. A megjelenés pontos időpontját egyelőre még sűrű homály fedi, így valószínűleg csak jövőre kalandozhatnak a Wii tulajdonosok.
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja