The Sims 3 Generations: Egy-két felnőttes tartalom a kiegészítőből

2011. május 12.
8.7151
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Cpt_Nihil profilja, adatai
Cpt_Nihil
Egy olyan valamire való "életszimulátor", mint amilyenre a Sims-sorozatban ismerhettünk és ismerhetünk mind a mai napig, egyszerűen nem engedheti meg magának, hogy ne szélesítse mind jobban és jobban a lehetőségek tárházát.

A The Sims Studio fejlesztői a "realisztikus" fogalmának egy újabb mérföldkövét hagyták maguk mögött a The Sims 3 Generations expanzióval, mely a felnőttéválás folyamatát hivatott még szórakoztatóbbá, egyszersmind még életszerűbbé varázsolni.

A kiegészítésben sok-sok egyéb között lesz lehetőségünk úgymond Bachelor, illetve Bachelorette partikat rendezni, miután sikeresen megkértük valaki kezét, illetőleg megkérték a kezünket. Az efféle eseményeken szinte magától értetődően extra opciók is felbukkannak, amiket jelen lévő barátainkkal/barátainkon végrehajthatunk. Ugyanakkor illik kultúrált ember módjára viselkedni - a helytelen magatartás könnyedén pletyka tárgyává lehet.

A mennyegzőn is számos új opcióval lesz dolgunk; az eddiginél is több szempont szerint alakítgathatjuk, szervezhetjük a Nagy Napot, ráadásul később még esküvői ajándékokban is részesülhetünk.

The Sims 3 Generations: Egy-két felnőttes tartalom a kiegészítőből - 2. kép

Lesz alkalmunk bébiszitteresdit is játszani - a napközis munkára interneten és újság útján is feliratkozhatunk, s a legközelebbi munkanapon már érkeznek is a szülők, hogy lepasszolják hozzánk csöppségeiket. A meló nem egyszerű, hisz egy sikeres nap érdekében valamennyi gondjainkra bízott gyermeket ápolnunk, etetnünk kell, a vészhelyzetekről már nem is beszélve! Alaposan oda kell tennünk magunkat, hogy a Sim-jel zöld maradjon...

Mi több, a kiegészítés jóvoltából szeretnivaló Sim-jeink egész testszőrzetét kedvünkre formálhatjuk - a vállaktól egész a bokáig! Különböző stílusok állnak rendelkezésünkre ehhez. Sőt, amennyiben elégedetlenek vagyunk a végeredménnyel, bármikor leugorhatunk a közeli Spa-ba egy sikongatós gyantázásra.

És ez csupán a töredéke mindannak, amit a The Sims Generations expanzió garantál nekünk! Végre (vagy ismét) végigjárhatjuk a felnőtté válás hepe-hupás útját - a szórakoztatóbbik módon.
5 hozzászólás

Vendég

9 éve, 8 hónapja és 8 napja

Ez jó de nincs egy kicsit több ......

válasz erre

Vendég

12 éve, 1 hónapja és 6 napja

A Sims az életem!!!! IMÁDOM!!!!!

válasz erre

Vendég

12 éve, 11 hónapja és 16 napja

Nagyon király!!! Már várom az állatos kiegészítőt is, mely októberben jelenik meg

válasz erre

Vendég

13 éve, 1 hónapja és 5 napja

+1

válasz erre

Vendég

13 éve, 1 hónapja és 5 napja

De jóóóóó! Imádom a Simset!

válasz erre
The Sims 3
12.990 Ft-tól
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

M.O.R.P.H. profilja