Tévésorozat készülhet a Lost Judgmentből

2022. január 19.
37.9471
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A Lost Judgment, amely a 2019-es Judgment folytatása, a hírek szerint most élőszereplős tévésorozatot kaphat, és bár még nem erősítették meg, ez a lépés lenne az egyik módja annak, hogy a Sega a jövőben bővítse az IP-t.

A japán Nikkan Gendai szerint az Asashi Television szeretné a franchise-t a kis képernyőre adaptálni. Az egyik fő oka ennek az érdeklődésnek, hogy a Japánban színészként és popénekesként tevékenykedő híresség, Takuya Kimura játssza a videojátékok központi főszereplőjét, Takayuki Yagamit.

Ahelyett, hogy Kimura csak a játékokban alakítaná Yagamit, az Asashi Televisionnál azt szeretnék, ha egy lépéssel tovább vinné az alakítását, és a való életben is megtestesítené.

A híresztelés azt is állítja, hogy egy, a Judgmenthez kapcsolódó film tervei is készülhetnek, hogy kiegészítsék a tévésorozatot.
Lost Judgment, amely a 2019-es Judgment folytatása, a hírek szerint most élőszereplős tévésorozatot kaphat, és bár még nem erősítették meg, ez a lépés lenne az egyik módja annak, hogy a Sega a jövőben bővítse az IP-t.'>
4 hozzászólás

Patrik94

2 éve, 4 hónapja és 15 napja

Van ennyi ebben? Film és sorozat is?

válasz erre

petrovicsz

2 éve, 4 hónapja és 15 napja

Nagyszerűen hangzik!

válasz erre

Ronalddo

2 éve, 4 hónapja és 15 napja

Nem lenne rossz, de ha Netflix lesz, tuti elkaszálják az első évad után. röhögő smiley Rohadt sok jó sorozattal ezt csinálják.

válasz erre

muki

2 éve, 4 hónapja és 15 napja

Kiváló maffiás alapanyag.

válasz erre
Lost Judgment
18.890 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaXTomiX0029 profilja