Technikai hiba miatt pop-up hirdetések jöttek fel az Assassin's Creed játékokban

2023. november 25.
4.9321
Botyi profilja, adatai
Botyi
Az Assassin's Creed Mirage októberi megjelenése után ismét reflektorfénybe került, ezúttal azonban valami egészen furcsa dolog miatt, ugyanis véletlenszerűen felugró reklámokkal találkozhattunk a Ubisoft Black Friday kiárusításával kapcsolatban.

A közösségi médiában több bejegyzés is megjelent, miszerint az Assassin's Creed más címeivel, például az Odyssey-vel való játék közben a Mirage Black Friday akciójának felugró reklámjaival találkoztak, amikor megpróbálták megnyitni a térképet és menüket. Ez a teljes képernyős reklám két lehetőséget kínált: vagy bezárjuk a hirdetést és folytatjuk a játékot, vagy a Mirage megvásárlása mellett döntünk.

A Ubisoft később közölte, hogy a felugró reklám "technikai hiba eredménye volt" és azóta kijavították a problémát. Az Assassin's Creed Mirage reklámot eredetileg a franchise hírek részeként szerették volna megjeleníteni a többi AC játék főmenüjében, nem pedig a játékban.

A fejlesztők elismerték, hogy a felugró ablakok "zavaróak" voltak, de ennek ellenére "azonnal eltávolították", amint észlelték. A közösségi médiában néhány játékos a magyarázat ellenére azt gyanítja, hogy a Ubisoft egy új hirdetési rendszert tesztelt és csak a közösség negatív visszajelzéseire lépett vissza.

Nézd nagyban ezt a videót!

5 hozzászólás

VaPe

3 hónapja, 2 hete és 1 napja

Ubisoft. A játék világ Microsoftja... röhögő smiley Én nem vagyok meglepve.

válasz erre

Patrik94

3 hónapja, 2 hete és 1 napja

Hát ez übergáz baszki. röhögő smiley

válasz erre

zender

3 hónapja, 2 hete és 2 napja

A legjobbakkal is előfordulnak ilyen apróságok...

válasz erre

fighterlaci

3 hónapja, 2 hete és 2 napja

Hát ez ***** nagy! röhögő smiley

válasz erre

rDAVE

3 hónapja, 2 hete és 2 napja

Nincs technikai hiba technika nélkül... Azt biza bele kellett rakni ahhoz, hogy hibából vagy szándékosan megjelenhessen.

válasz erre
Assassin's Creed Mirage
20.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaManiac profiljaKisember001 profilja