Teaser trailert kapott a Sniper Ghost Warrior Contracts 2

2020. szeptember 16.
67.0111
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A CI Games csapata végre életjelet adott a Sniper Ghost Warrior Contracts 2-ről, aminek részeként egy olyan látványos és hangulatot teaser trailert kaptunk, hogy rögtön viszketni kezdett a tenyerünk a kontroller után.

A felvételen ugyanis egy extrém nagy távolságból kivitelezett fejlövést vehetünk szemügyre, ezáltal hősünk egészen pontosan 1506 méter távolságból indít útnak egy ólomdarabot azért, hogy az megszellőztesse kicsit az ellenfél agyvelejét, és ha ilyen élményekkel kecsegtet majd nekünk a játék, akkor tűkön ülve várjuk a megjelenést.

Annak ellenére is, hogy egyelőre semmit sem tudni ezzel kapcsolatban a végeredményről, de az már biztos, hogy egy nyitott világú sandbox élményben lesz részünk, egy sztorivezérelt lövöldözéssel a főszerepben. A Sniper Ghost Warrior Contracts 2 megjelenését még az idén várhatjuk, méghozzá PC-re, PS4-re és Xbox One-ra is.

Nézd nagyban ezt a videót!Sniper Ghost Warrior Contracts 2-ről, aminek részeként egy olyan látványos és hangulatot teaser trailert kaptunk, hogy rögtön viszketni kezdett a tenyerünk a kontroller után.'>
3 hozzászólás

petrovicsz

4 éve, 8 napja

Nem gondoltam hogy várni fogom ezt a játékot, de most mégis ezt érzem. röhögő smiley

válasz erre

Tommy

4 éve, 8 napja

Imádom ezeket a trailereket. Negyven másodperc semmi, csak repülés, egy másodperc durr. röhögő smiley

válasz erre

muki

4 éve, 8 napja

Szépen fröccsen. röhögő smiley

válasz erre
Sniper Ghost Warrior Contracts 2
16.190 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja