Távozik a Microsoft-tól a Halo Infinite vezetője

2023. április 08.
27.9311
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Botyi profilja, adatai
Botyi
Joseph Staten, a Halo-franchise egyik nagyobb neve, valamint a Halo Infinite kreatív vezetője bejelentette, hogy teljesen elhagyja a Microsoftot és azt ígéri, hogy hamarosan több információt oszt meg arról, hogy mi lesz a következő lépése.

Bár a Halo Infinite fejlesztése nehézkes volt, ami számos késedelmet és átdolgozást eredményezett, de a Microsoft döntése, hogy cím multiplayerét elindította béta és ingyenes változatban, jó döntésnek bizonyult, mivel a rajongók azonnal belevághattak és elkezdhettek játszani. Azonban azóta rengetegen távoztak a stúdióból és a Halo Infinite projektből is, csak a tavalyi évben számos fejlesztő hagyta ott a csapatot.

Most kiderült, hogy a vezetőség egy újabb fontos tagja nem csak a Halót, de a Microsoftot is teljes egészében otthagyja. A vállalat is megerősítette a hírt, megköszönve Staten munkáját a Halo franchise-hoz és az Xbox egészéhez, valamint az iparág több szereplő megköszönte a tevékenységét. Idén a Microsoftnál számos létszámleépítés és elbocsátás történt, a hírek szerint január végén 10 ezer munkahely szűnt meg, néhány héttel később, februárban pedig továbbiak következtek.

Halo Infinite kreatív vezetője bejelentette, hogy teljesen elhagyja a Microsoftot és azt ígéri, hogy hamarosan több információt oszt meg arról, hogy mi lesz a következő lépése.'>
4 hozzászólás

muki

1 éve, 1 hónapja és 11 napja

Kíváncsi vagyok merre hogyan tovább. Poén lenne ha a Sonynál tűnne fel. röhögő smiley

válasz erre

VaPe

1 éve, 1 hónapja és 11 napja

Marad még egyáltalán használható emberük? röhögő smiley

válasz erre

Patrik94

1 éve, 1 hónapja és 12 napja

Sokan lépnek le, feltételezem, az üzletpolitika elég keményen bejátszik a dologba.

válasz erre

fighterlaci

1 éve, 1 hónapja és 12 napja

Kikopnak szép lassan a jó emberek tőlük.

válasz erre
Halo Infinite
18.699 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja