Sztori trailer jött a Dollhouse: Behind the Broken Mirror című horrorhoz

2024. június 21.
4.8311
Botyi profilja, adatai
Botyi
A Soedesco bemutatta a Dollhouse: Behind the Broken Mirror című, hamarosan megjelenő első személyű horror-kalandjáték új trailerét, amely kiemeli a történetet, bepillantást nyújtva a pszichológiai horrorelemekbe.

Aki lemaradt volna a márciusi bejelentésről: történetünk középpontjában Eliza de Moor áll, aki egykor ünnepelt énekesnő volt, majd miután az egyik fellépésén összeesett a színpadon, amnéziás lett. Az egyetlen remény, hogy visszanyerje emlékeit, Dr. Stern és az ő kísérleti gyógyszere - ezek hatásaitól vezérelve irányíthatjuk Elizát a valóságban és a törött tükör mögötti világban.

Ahogy a két világot kutatjuk, ellenséges babákkal találkozunk, amelyek mindegyike Eliza egy-egy rejtett emlékét képviseli. Hősünknek le kell győznie őket akár nyílt harcban, vagy lopakodással, hogy megszerezze emlékének töredékeit.

Nézd nagyban ezt a videót!Dollhouse: Behind the Broken Mirror című, hamarosan megjelenő első személyű horror-kalandjáték új trailerét, amely kiemeli a történetet, bepillantást nyújtva a pszichológiai horrorelemekbe.'>
4 hozzászólás

fighterlaci

3 hete és 4 napja

Hát nem sokat mutat a video...

válasz erre

Patrik94

3 hete és 5 napja

Várós!

válasz erre

muki

3 hete és 5 napja

Egész hangulatos!

válasz erre

Tommy

3 hete és 6 napja

Nem rossz! mosolygó smiley

válasz erre
Dollhouse: Behind the Broken Mirror
15.800 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások