Szórakoztató járművel bővült a Sons of the Forest

2023. április 09.
26.8581
Botyi profilja, adatai
Botyi
A Sons of the Forest harmadik javításának újdonságai talán a játék eddigi legjobbjai, van egy fantasztikus jármű, amellyel száguldozhatunk az erdőben, egy éjjellátó szemüveg és egy csapda.

A patch tartalmaz egy új, meglovagolható járművet, ami egy elektromos egykerekű, Segway-szerű eszköz, amire ráállhatunk és csak úgy suhanhatunk. Előkerültek az éjjellátó szemüvegek is, amelyekkel a sötétedés utáni, vagy a barlangok mélyén való felfedezés egy kicsit könnyebbé válik, valamint az építőszerszámok új napelemekkel, izzókkal és vezetékekkel egészültek ki.

Kaptunk egy új, építhető rugós csapdát, ami tökéletes módja annak, hogy könnyedén elintézzük a mutánsokat és a kannibálokat. Ugyanis az elhelyezése után minden olyan ellenséget, aki elég szerencsétlen ahhoz, hogy rálépjen, elrepíti. Érkezett egy páncélállvány is, ami a próbababát helyettesíti és egy csomó további apró javítás és hibajavítás jött a harmadik nagy patch-ben.
Sons of the Forest harmadik javításának újdonságai talán a játék eddigi legjobbjai, van egy fantasztikus jármű, amellyel száguldozhatunk az erdőben, egy éjjellátó szemüveg és egy csapda.'>
4 hozzászólás

Patrik94

11 hónapja, 2 hete és 4 napja

Ez a játék nekem teljesen kimaradt az életemből..

válasz erre

fighterlaci

11 hónapja, 2 hete és 5 napja

Azért kemény lehet egy segwayjel az erdőben. röhögő smiley

válasz erre

muki

11 hónapja, 2 hete és 5 napja

Nagyon laza. röhögő smiley

válasz erre

VaPe

11 hónapja, 2 hete és 5 napja

Bakker hogy ezt én még sose próbáltam ki! röhögő smiley

válasz erre
Sons of the Forest
11.000 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Remulto profiljamarco profilja