Szokatlan viselkedési hibát javítanak ki a Sims 4-ben

2022. november 21.
12.2871
Botyi profilja, adatai
Botyi
A The Sims 4-ben és általában a franchiseban nem ismeretlenek a szokatlan hibák, de ezek legtöbbször nem befolyásolják a játékélményt, inkább egy csipetnyi szokatlan humort adnak neki - de egy ideje ismét felbukkant egy olyan bug, ami sokaknál kiverte a biztosítékot.

Egy nemrégiben napvilágot látott frissítés ugyanis arra késztette a Simeket, hogy véletlenszerűen vitatkozó és agresszív magatartást tanúsítsanak, anélkül, hogy kézzelfogható okuk lenne rá. A Sims hivatalos Twitter-fiókja nemrégiben megerősítette, hogy a Simek túlságosan agresszív és durva viselkedési hibájának a javítását december elejére tolták.

"Őszintén elnézést kérünk a késésért" - áll a Tweetben, amely egy korábbi bejegyzésre válaszol, amely azt állította, hogy a javítás a november 17-i Sims Delivery Express javítás része lesz. A Simek társaikkal való interakciója leginkább a tulajdonságaiktól függ, amelyeket mi választhatunk ki számukra, ezért sok játékos zavartan kapkodta a fejét, amikor az általuk tökéletesen barátságosnak és higgadtnak beállított Sim szükségtelenül konfliktust okozott. A probléma összetettebb volt, mint ahogy azt a Maxis fejlesztőstúdió gondolta, de reméljük, hogy december elején megoldjáka hibát, ahogy ígérték.

4 hozzászólás

VaPe

1 hete

Kár hogy nincs videó ahogy tombol a sim.

válasz erre

Patrik94

1 hete

Jáááááááj!

válasz erre

fighterlaci

1 hete és 1 napja

Bolond simek.

válasz erre

petrovicsz

1 hete és 1 napja

Agresszív simek, nagyon kemény!

válasz erre
The Sims 4
12.999 Ft-tól
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Kisember001 profilja