Szeptemberben lesz elérhető a Civilization V demó változata

2010. augusztus 04.
1.9161
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Lilith profilja, adatai
Lilith
Remek hírrel szolgálhatunk, a játék rajongói számára, ugyanis a 2K Games kiadó közzé tette a Civilization V hivatalos honlapján, hogy lesz demó változat, mielőtt kibocsájtja a produktumot.

A matéria idén szeptember 24-én fog megjelenni PC-re, aki kíváncsi rá, hogy milyen lesz, az még szeptemberben kipróbálhatja a demó változatot. A program több szempontból is megújul, például átláthatóbb kezelőfelületet és szebb grafikát kap a készítők állítása szerint.

A körökre osztott stratégiai játékban helyőrséget kapnak a városok, illetve lehetőség lesz távolsági támadásra is. A vallás-rendszer már nem lesz benne az ötödik részben, mivel a készítők szerint ezáltal túlságosan is kiszámíthatóak voltak a diplomáciai esélyek. A barbárok nagyobb szerepet kapnak ebben az epizódban, nem csak kalandoznak, hanem az irányításuk alá vonhatnak bizonyos városokat. A Civilization V lényege az, hogy hosszú időn keresztül egyengessük a nemzetünket, új területeket hódítsunk meg és megfelelően ápoljuk a diplomáciai kapcsolatokat. A demó pontos megjelenési időpontját még nem árulták el a készítők, de szeptemberben várható, ahogyan a hivatalos honlapon is írták: Civilization V demó bejelentés
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljamarco profilja