Személyes adatokat védő USB kártya

2004. május 06.
1.8041
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Hírblock profilja, adatai
Hírblock
A Stealth Surfer elnevezésű USB kártya segítségével a felhasználók teljes mértékben titokban tarthatják internetezési szokásaikat.

A semmilyen mozgó alkatrészt nem tartalmazó, kulcstartó méretű USB kártya teljes diszkréciót biztosít felhasználójának. A készüléket USB porton keresztül számítógépre csatlakoztatva, a kártyára telepített webböngésző segítségével internetezhetünk úgy, hogy a különféle ideiglenes netes fájlokat PC-nk helyett a Stealth Surferen tároljuk.

A szörfölés befejeztével az USB kártyát egyszerűen eltávolítjuk, a számítógépen pedig nem marad nyoma annak, hogy hol jártunk. Ez azért is fontos lehet, mivel számítógépünkön akkor is maradhatnak adatok, ha egyszer töröltük őket, majd a lomtárat is kiürítettük. Arra az esetre, ha készülékünk netán illetéktelen kezekbe kerülne, jelszóval védhetjük a kártya tartalmát, amely garantáltan tíz éven túl megőrződik számunkra.

A 64, 128, 256 és 512 MB-os, illetve 1 GB-os változatban kapható Stealth Surfer alapváltozata 50 dolláros áron rendelhető meg a gyártótól az interneten keresztül.

Kapcsolódó linkek:
Stealth Surfer
1 hozzászólás

italianman

11 éve, 6 hónapja és 23 napja

Ezek ma még használatosak?

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja