Szakíthat a külső nézettel a The Last of Us Part 2 után a Naughty Dog

2018. február 22.
1.8541
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Bár a Naughty Dog kapcsán jelenleg mindössze annyi ismert, hogy a The Last Of Us Part 2 elkészítésén munkálkodnak gőzerővel, azonban ne felejtsük el, hogy a csapat a háttérben már legalább egy bejelentésre váró projekttel is rendelkezik, ami talán szakíthat a hagyományokkal.

A Naughty Dog ugyanis eddig a külső nézetes alkotások egyik szinonimája volt, azonban Neil Druckmann, a The Last Of Us Part 2 kreatív igazgatója a Las Vegas-i D.I.C.E. Summit alkalmából egy live stream során arról beszélt, hogy a stúdió nagyon nyitott arra, hogy újabb dolgokat valósítsanak meg a következő játékkal.

Druckmann kiemelte például, hogy bár neki is a külső nézetes perspektíva a kedvence, mert ilyenkor az ember közelebb kerülhet a karakterhez, azonban vannak olyan játékok - elmondása szerint például az erős történetre építő kalandok -, amikor a belső nézet használata sokkal hatásosabbá teszi az élményt.

Neil elmondta, hogy amikor annak idején belevágtak a The Last of Us munkálataiba, sokat agyaltak azon, hogy belső vagy külső nézetessé tegyék alkotásukat, de végül utóbbi mellett döntöttek, azonban a megszokotthoz képest egy közelebbi kameranézetet alkalmazva az intimebb megvalósítás érdekében.

Ez már szerinte majdnem belső nézetes élményt adott, azonban hozzátette, hogy a The Last Of Us Part 2 után érkező legújabb alkotásuk esetében ismét teljesen nyitottak ezen a téren, így nem kizárt, hogy most tényleg szakítanak majd a külső nézettel.
The Last Of Us Part 2 elkészítésén munkálkodnak gőzerővel, azonban ne felejtsük el, hogy a csapat a háttérben már legalább egy bejelentésre váró projekttel is rendelkezik, ami talán szakíthat a hagyományokkal.'>
3 hozzászólás

WarriorAutobot

6 éve, 7 hónapja és 14 napja

Hát majd kiderül milyen lesz a TPS nézetű játékaikat imádom szerintem az FPS-el se lehet nagy problémám. mosolygó smiley

válasz erre

Direktor

6 éve, 7 hónapja és 14 napja

Nem baj az. De még jobb lenne ha lehetne fps és tps között választani a játékban. mosolygó smiley Úgyis mostanában csinálnak ilyeneket.

válasz erre

1000feri

6 éve, 7 hónapja és 14 napja

Inkább ne.....

válasz erre
The Last Of Us Part 2
17.890 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja